Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2020

    Produkt jako opis. Przetestowałem i władowałem kilka szkiców. Bardzo dobry zestaw, aby węzeł klimatyczny. Kilka poprawek i oprogramowanie działa idealnie. Dobre do ćwiczeń i nauki o IoT. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Naprawdę zabawny projekt. Nie użyłem jeszcze LCD. Pierwszy podłączony do WI-FI. niż połączone z rzeczypeak_dot_com. Naprawdę dobre doświadczenie, aby wysłać dane korytowe i uzyskać wykres ze swoimi danymi. Zaproponuję, jak suche jest powietrze w mojej sypialni w nocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Fajny zestaw dla ESP3D, który da mi możliwość WIFI w drukarce 3D. Tablica LoLin ma taką samą szerokość jak każda deska, więc można ją zmieścić w desce, ale nie można nic do niej podłączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo szybka dostawa, jeszcze nie próbowałam, ale jestem bardzo zadowolona. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dobra jakość i cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Otrzymał w dobrym porządku i kurier był szybki. Paczka była również dobrze zapakowana, dzięki, ale nadal trzeba przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Bardzo szybka dostawa do Południowej Kalifornii Produkt określony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Cześć, udało mi się zaprogramować i natychmiast uruchomić ten zestaw. Zagram o wiele więcej tym pokazem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Szybka dostawa i naprawdę łatwy w użyciu i działa świetnie 👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,474
    • Ft2,385
    • Ft1,788
    • Ft2,206
    • Ft5,071
    • Ft1,788
    • Ft1,788
    • Ft2,086
    • Ft2,982
    • Ft1,937
    • Ft2,385
    • Ft3,280
    • Ft2,086
    • Ft1,191
    • Ft1,191
    • Ft4,334
    • Ft1,600
    • Ft9,548