Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(581)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(581)
    • 5 Star(545)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    El reloj funciona bien, la soldadura de los componentes se hace sin muchos problemas, pero no se informa como funcionan los pulsadores para programar y variar los parámetros del reloj

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Przybyło wcześniej niż się spodziewano, opakowanie nie było w odpowiednim pudełku, zostało umieszczone tylko w plastikowych torbach, części były więc bardziej podatne, nogi wyświetlacza były wygięte, ale można go wygładzić! Wszystko inne było w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    To też nowy plan zarządu. Bardzo elegancki i łatwy do lutowania dla początkujących. Animacja też jest bardzo gładka. Jak zawsze z kilkoma częściami zamiennymi. Razem z kablem USB i baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Produkt przybył jestem zadowolony z jego jakości polecam tylko bardzo atrakcyjny kawałek :) mam moją 4 miłość razem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Trzeci, który zbudowałem, jest łatwy do zmontowania. Działa dobrze, mogę tylko polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dobra Świetny zestaw, mimo że jest wersją 1515S Ale nie ma problemu Pasuje do siebie i działa dobrze Relaksujący sposób na spędzenie czasu na lutowaniu Bardzo zadowolony z tego Wszystkie zestawy są bardzo wartościowe

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Miałem dużo zabawy robiąc ten zegar. Odkryłem menu, przeglądając kombinacje przycisków i robiąc notatki. Mój nie działał od razu, miał kilka błędów z powodu mojego słabego lutowania, czujniki temperatury i światła są kluczowe dla jego działania. Walizka ma cienką, plastikową powłokę, jak folia klejąca, pamiętaj, aby usunąć to dla pięknej fińskiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    W porządku, bez uszkodzeń dotarł dobrze działa już trzeci zestaw mogę polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Again everything was like expected. The kits are packed very professionnaly. Everything is included, usb cable and battery. The quality and beauty of the finnish product never stop to amaze me and everyone that come home. Those clocks are great and easy to build also for beginner.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Ωραίο είναι , αν είχε και οδηγίες συναρμολόγησης θα ήτανε καλύτερο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 631
    • Ft3 566
    • Ft5 707
    • Ft33 477
    • Ft12 974
    • Ft4 635
    • Ft8 398
    • Ft5 707
    • Ft4 993
    • Ft5 348
    • Ft2 818
    • Ft3 195
    • Ft5 836
    • Ft11 738
    • Ft3 087
    • Ft4 993
    • Ft8 339
    • Ft2 493