Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3371)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(3371)
    • 5 Star(3184)
    • 4 Star(166)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Wszystkie części wyglądają dobrze. Geekcreit PCB jest nieco inny niż standardowa płyta Arduino, więc musiałem zaprojektować i wydrukować 3D zderzak do izolacji i montażu. Plik STL można znaleźć na stronie Thingsiverse.com lub Tinkercad.com do pobrania za darmo. Plik nazywa się „Arduino Frame" lub „Geekcreit UNOR3 Frame". Ten zestaw był również w bardzo dobrej cenie w sprzedaży.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • owar
    MX
    19/12/2020

    Recenzja w języku angielskim i hiszpańskim: *********************************************** Doskonały zestaw arduino dla osób, które chcą rozpocząć programowanie na tej platformie. Obejmuje wszystkie opisane czujniki (wibracje, płomień, podczerwień, światłoczułość itp.). Zawiera układ scalony do sterowania wyświetlaczami numerycznym. Przyniosłem też moduł maszynisty steppera. Chociaż w ofercie było napisane, że jest w kartonowym pudełku, to w plastikowym pudełku. Pudełko ma małe pęknięcie na spodzie, które jak sądzę pochodziło z paczek. Ogólnie dobry produkt i w dobrej cenie. *************************************** Ten zestaw arduino jest doskonały dla osób, które chcą rozpocząć programowanie na tej platformie. Obejmuje wszystkie opisane czujniki (wibracje, płomień, podczerwień, światłoczułość itp.). Obejmuje układ scalony do sterowania załączonymi wyświetlaczami liczbowymi. Przyniosłem też moduł maszynisty steppera. Nawet jeśli w ofercie było napisane, że jest w kartonowym pudełku, to w plastikowym pudełku. Skrzynka ma małe pęknięcie na dole, które jak sądzę pochodziło z paczek. Ogólnie dobry produkt i w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Byłem zaskoczony, ale jak dobrze było. Jakość była dobra, a organizator plastiku jest świetny, aby wszystko pomieścić.... Istnieje nawet podziały pozwalające na tworzenie podziałów w polu. To bardzo dobra myśl o zestawie, który jest świetny dla początkujących i hobbystów. MlWiększość rzeczy była szczelnie zapieczętowana i zapakowana. Byłem pod wrażeniem i podekscytowany, że zacząłem z nim budować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Produkt ma wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Jestem pod wrażeniem, że niektóre rzeczy przychodzą w próżniowej paczce, wszystko jest dobrze zorganizowane i nie mam żadnych problemów z transportem ani dostarczeniem. Teraz moja podróż może rozpocząć :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Otrzymany w dobrym porządku, dobrze zapakowany. Wszystko w środku, jak w reklamie, świetny zestaw dla początkujących. Ale nie przetestowałem wszystkich przedmiotów, ale wszystko wygląda dobrze w plastikowym pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Przybyli normalnie. Pakowanie musi się poprawić. Wszystkie pudełka są w jednej warstwowej plastikowej torbie bez żadnej poduszki. Torba rozerwała się podczas przejścia i najwyraźniej nosidło umieściło kilka etykiet, by zakryć rozdarcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybyli 21 dni po zamówieniu, wyprzedzali oczekiwaną. Zestaw dobrze zapakowany w pudełku. Szkoda, że rozbiłeś dno w transporcie. Ale nie wyłączyłaś skrzynki, a ja mogę to naprawić. Możesz mieć ochronę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dobro przybyło dobrze. Świetna kolekcja Ordinosa. Dobra wysyłka z dobrym opakowaniem. Przybył bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetnie wyglądający zestaw, mój pierwszy zestaw ardunio, pod wrażeniem opakowania itp, mam nadzieję, że wszystko działa tak dobrze, jak wygląda, bez instrukcji, ale myślę, że to normalne dla tych zestawów,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Wyśmienita dostawa za dziesięć dni do Brazylii. Wszystko idealnie zapakowane w małe plastikowe pudełko z przegródkami do przechowywania każdej rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 024
    • Ft12 232
    • Ft1 855
    • Ft7 741
    • Ft4 024
    • Ft2 475
    • Ft1 236
    • Ft2 466
    • Ft5 572
    • Ft2 475
    • Ft2 785
    • Ft4 333
    • Ft2 320
    • Ft4 541
    • Ft9 599
    • Ft3 575
    • Ft2 599
    • Ft6 539