Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4531)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(4531)
    • 5 Star(4396)
    • 4 Star(100)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Dobrze wyprodukowane i przetestowane z Arduino IDE sprawdziły się dobrze. Doskonałe opakowanie i transport. - Dobra konstrukcja i doskonale współpracuje z IDE Arduino. Doskonałe opakowanie i transport.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Otrzymałem karty Arduino zapakowane w dobrym stanie elektrostatyczne torby plastikowe przed terminem. Dziękuję Banggood za dobrą obsługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Bardzo dobra waloryzacja. Każdy z nich jest w indywidualnych statycznych workach. Warte swojej ceny. Podoba mi się dodatkowy rząd pinów, które mogą być lutowane później w razie potrzeby, co jest ulepszeniem w stosunku do wielu innych wersji Uno. Przybyli bardzo szybko. W przyszłości kupimy ich więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Dobrze działająca i dobrze oznakowana tablica Arduino. Dziura montażowa blisko przycisku resetu jest zbyt blisko paska złączy, co uniemożliwia włożenie śruby w tym miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo ładnie skonstruowana, dobra czysta deska bez pozostałości strumienia. Naprawdę dobry stosunek jakości do ceny i na pewno kupiłby ponownie. Doskonale współpracuje z najnowszym Arduino IDE (1.8.13).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Najlepszych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Wszystko, co idealne, świetna cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przyszło do mnie w 22 dni do Meksyku. Wygląda świetnie, spróbuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Dobrze zapakowana deska bardzo dobra, dobrze lutowana nie testowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 299
    • Ft31 752
    • Ft3 960
    • Ft8 715
    • Ft12 709
    • Ft7 624
    • Ft5 082
    • Ft6 171
    • Ft6 897
    • Ft15 322
    • Ft10 690
    • Ft6 281
    • Ft7 378
    • Ft1 255
    • Ft34 592
    • Ft15 096
    • Ft10 375
    • Ft6 601