Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1289)
    • 5 Star(1218)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2020

    Oba ekrany działają bardzo dobrze, a pakiet jest wyjątkową wartością dla pieniędzy. Dojazd na czas i dobrze zapakowany Zajęło mi trochę czasu, żeby zaczęli działać. Kilka wskazówek, które mogą pomóc? Pobierz i korzystaj z bibliotek MCUFRIEND. MCUFRIEND_kbv-2.9.9-Uwolnienie Ekran 2.8" (niebieskie PCB): identyfikator i sterownik 0x6809. Dotykowe sworznie ekranu XP=7,XM=A1,YP=A2,YM=6 Moja kalibracja int TS_LEFT=932,TS_RT=164,TS_TOP=156,TS_BOT=922 Ekran 2.4" (czerwony PCB): identyfikator 0x000. Musisz wymusić identyfikator/ID na 0x9341 U mnie tekst wyszedł lustrzany. Potrzeba edycji pliku MCUFRIEND_kbv.cpp Znajdź sprawę 0x9341 (linia 2570 dla mnie). W wierszu 2571 dodać INVERT_GS. Patrz wiersz poniżej Lcd_zdolny = AUTO_READINC | MIPI_DCS_REV1 | MV_AXIS | INVERT_GS CZYTAJ |; Zapisz zmieniony plik cpp Użyj PORTRAIT_REV, aby uzyskać prawidłową orientację ekranu (wydrukowane ikony na dole) My Colours były w formacie RGB (565) i wymagają zmiany na BGR, np. zmiany BLUE z 001F na F100. (5 Większość bitów sig musi być najmniej sig i vis wers. Średnie 6 bity są OK). Może jest lepszy sposób? Dotykowe sworznie ekranu XP=6,XM=A2,YP=A1,YM=7 moja kalibracja ekranu dotykowego: TS_LEFT=934,TS_RT=178,TS_TOP=212,TS_BOT=941; Mapowanie ekranu dotykowego będzie prawdopodobnie wymagało zmiany, aby uzyskać właściwe kierunki ruchu. W przypadku gdy wymagana zamiana x i y oraz wartości lewo i prawo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Czas dostawy podany. Opakowania bardzo zwyczajne, ale rzeczy nie są uszkodzone. Korzystanie z wyświetlaczy nie jest łatwe, ponieważ oprogramowanie dostarczane w pobieraniu nie działa. Jednak biblioteka TFTLCD AdaFruit działa dobrze, z pewnymi zmianami pinout. Wyświetlacz 2.8" wydaje się zawierać złącza dla szpilek Arduino, które nie są dostępne po zainstalowaniu osłony - jeśli tak, to jest to miła cecha, ale nie są one wymienione w dokumentacji. UNO posiada otwory na nagłówkach (zaopatrzone), które mogą być użyte do uzyskania dostępu do pinów GPIO ukrytych przez wyświetlacz. Miła funkcja, ale w rzeczywistości łatwiej jest użyć tablicy prototypowej pomiędzy UNO a tarczą. Wyświetlacz 2.4" pokazuje paski hałasu w dół o jedną trzecią wyświetlacza i nie nadaje się do użytku. Byłoby dobre dla pieniędzy, gdyby oba wyświetlacze działały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Dobry produkt. Niestety niektóre programy nie działają zgodnie z oczekiwaniami, tylko test kolorów działa. Czerwona pękła w środku, wygląda na problem z transportem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Zadzierając z uno i ekranem 2.4, przepuścił kilka przykładów z biblioteki spfd5804 ze strony arduino i kalibracja jest nieważna. Ktoś zmienił ustawienia pinu na 2.4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Świetny produkt, sprawdzony działanie i jakość, wszystko doskonałe. Świetne opakowanie i brak uszkodzeń zawartości. (tłumaczone) Badania przeprowadzono przy użyciu instrukcji dostarczonych przez sprzedającego. Zweryfikowane również z testem ekranu dotykowego, wynik w ostatnim obrazie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Doskonała cena. Oba ekrany i UNO wydają się być dobrze wykonane i są w dobrym stanie. Oba wyświetlacze zawierają dwupoziomowe konwertery logiczne, więc te wyświetlacze są w pełni kompatybilne z 5v. Dostarczone przed szacunkami. Opakowanie doskonałe (kartonowe pudełko w plastikowej kopercie). Przedmioty są nieuszkodzone. Korzystanie z wyświetlaczy nie jest łatwe, ponieważ oprogramowanie dostarczane w pobieraniu nie działa. Jednak biblioteka TFTLCD AdaFruit działa dobrze, z pewnymi zmianami pinout. Inni odnieśli sukces w bibliotece MCUFriend. Wyświetlacz 2.8" zawiera 18-pinowe nagłówki DIL: pinout nie jest udokumentowany, ale obejmuje port szeregowy. UNO posiada otwory na nagłówkach (zaopatrzone), które mogą być użyte do uzyskania dostępu do pinów GPIO ukrytych przez wyświetlacz. Miła funkcja, ale łatwiej jest użyć tablicy prototypowej pomiędzy UNO a tarczą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przedmiot dotarł nietknięty, i wszystkie funkcje jak powinny. Żadnych martwych pikseli. Świetna oferta za to, co dostaniesz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jeszcze nie zaprogramowałem. Zamiar użycia do cyfrowego sterownika temperatury do pieca. Dotykowy ekran wejściowy będzie bardzo pomocny w programowaniu cykli ogrzewania/chłodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Wszystkie 3 elementy działają bardzo dobrze, punkty X i Y są odwrotne od standardu, a kierunek na jednym wyświetlaczu jest odwrócony od drugiego.... Nie ma problemu, ale zwracaj uwagę, gdy próbujesz uzyskać przykłady do pracy. Źle udokumentowana kwestia wymiany pinów wraz z ustawianiem pinmod xm i xp na wyjście po TSPoint jest wymagana. Nie jest to wina produktu tylko bardzo trudno odkryć dlaczego kod pisany użytkownika nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Bardzo dobrze zapakowane w małe pudełko z wszystkimi elementami, każdy z wyświetlaczy i deski UNO jest zapakowany w antystatyczne torby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 707
    • Ft6 008
    • Ft9 595
    • Ft2 876
    • Ft3 586
    • Ft6 396
    • Ft1 916
    • Ft3 836
    • Ft15 994
    • Ft1 277
    • Ft1 065
    • Ft1 916
    • Ft2 236
    • Ft1 596
    • Ft1 596
    • Ft11 834
    • Ft2 012
    • Ft1 277