Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2126)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2126)
    • 5 Star(1999)
    • 4 Star(105)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    Of everything that i have bought from banggoodthis one impressed me. Everything was well packaged the arduino uno r3 is original the battery was sealed. I am ready to do my projects. The shipping took 20 running days to be delivered in South africa. The packaging was very very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Doskonała dostawa z Chin w ciągu 9 dni, wraz z plastikowym pudełkiem i oryginalnym „Made in Italy" UNO, Testowany z najnowszym pobraniem Arduino IDE 1.8.16, uruchamia test światła migające wtyczką. Bardzo zadowolony z zawartości pudełka, chciałbym kilka instrukcji, jeśli tylko w celu ułatwienia identyfikacji części w pudełku. Rozumiem, że może to być problem ze względu na wielojęzyczną publiczność. Nie mogę znaleźć skoczka, nic wielkiego, muszę mieć kilka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Produkt dotarł do mnie około 10 dni, nie ma problemu z powodu, dla którego złamałem punkty kupiłem go, kiedy nie znałem zbyt wiele ceny, ale jest taniej w Turcji. Dziękuję za wszystko. UWAGA: Adapter na zdjęciu nie jest dołączony :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Artykuł zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wszystek Ok!! Tylko małe pęknięcie w pokrywie pudełka, ale to samo było zawinięte w folię bąbelkową!! Żadne przedmioty wewnątrz pudełka nie były zepsute!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    W porządku, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Impeccable très correct et marche bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Pakiet jest kompletny, materiały wyglądają dobrze w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    Zestaw dotarł wczoraj, „masywna" dostawa komponentów, czujników, silników i desek skompresowanych w małym anonimowym pudełku. Cena przedmiotu była niesamowita, około 60% mniej niż oryginalny zestaw i 30% mniej niż inne zestawy kompatybilne na rynku. Czułem się trochę zdziwiony, gdy zauważyłem, że nie ma instrukcji, ani listy komponentów. To nie jest dla mnie problem, bo wiem jak rozpoznać każdy element, ale może to być problem dla nowicjuszy, którzy mają mniej umiejętności elektronicznych. Podoba mi się ten przedmiot i sugeruje jego zakup każdemu, kto potrzebuje konkretnej części, jak silniki lub matryce LED, ponieważ kupno takich elementów po kolei stanie się droższe niż zakup zestawu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    To mój pierwszy raz na zakupach na tej stronie, naprawdę myślałem, że albo nie dotrze, albo zajmie to zbyt długo, ku mojemu zaskoczeniu, że zajęło to mniej niż się spodziewałem. W cenie wszystko jest doskonałe, jeśli kupujesz to, aby rozpocząć projekt szkolny polecam, aby kupić również zestaw 37 czujników z Arduino, aby go bardziej kompletne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 261
    • Ft5 856
    • Ft4 883
    • Ft2 731
    • Ft7 139
    • Ft14 060
    • Ft3 757
    • Ft11 605
    • Ft9 909
    • Ft2 731
    • Ft6 013
    • Ft3 005
    • Ft13 327
    • Ft7 243
    • Ft8 370
    • Ft6 765
    • Ft6 833
    • Ft3 379