Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1668)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1668)
    • 5 Star(1604)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    Szybka wysyłka i niska cena. Mikrokontroler jest w antystatycznym opakowaniu i plastikowym worku na zamek. Jednak nie został wysłany w twardej skorupie/pudełko, więc zdecydowanie sprawdzić, czy wszystko jest w porządku z jednostki, gdy otrzymany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonała jakość. Działa i jest czytany przez ide arduino. Ładuj poprawnie. 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Szybka dostawa. UNO jest częścią większego projektu domotyki w domu. W połączeniu z Raspberry Pi doskonały zasięg. Ta jednostka jest bardzo niezawodna i bardzo łatwa w programowaniu, bardzo niski pobór mocy i oczywiście bardzo tani! Zdjęcie mojego dotykowego wyświetlacza w mojej kuchni, rolety, sterowanie światłem i wiele więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Пакет с Arduino пришёл в целости и сохранности.Проверил всё работает.Изготовлено качественно.Долго идёт по России,хотя и живу в двух шагах от Китая.Ещё на почте долго разбирают.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Extra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Idealne dla projektów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Dobry produkt, przybył na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Doskonały produkt zgodnie z opisem.. Przesyłka jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Tablica przyszła bardzo szybko, tak jak wszystkie produkty, które stąd zamawiam. Tak jak na oryginalnej tablicy. Nie mogę się doczekać, aby go użyć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Rozkaz przybył bez żadnych uszkodzeń, jedynym błędem jest to, że zajęło to ponad tydzień, niż się spodziewano, żeby dostać się do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 907
    • Ft2 693
    • Ft3 568
    • Ft1 588
    • Ft4 453
    • Ft1 588
    • Ft1 203
    • Ft2 225
    • Ft2 543
    • Ft1 907
    • Ft3 673
    • Ft1 588
    • Ft2 861
    • Ft2 225
    • Ft2 193
    • Ft3 498
    • Ft15 278
    • Ft2 938