Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2021

    Ona i bardzo dobra ma dobrą jakość i potencję, ale musi mieć odpowiednie źródło

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    PRACA WIELKA...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    so easy to use and integrate into other systems.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Urządzenie działa świetnie! Ma czysty dźwięk, zaskakująco dobry jak na tę cenę, bez syczenia, bez hałasu, tylko czysty, piękny dźwięk, a nawet całkiem przyzwoity bas. Zamontowałem go w małym pudełku z zewnętrznymi złączami do głośników i zasilania i kilka przycisków do przełącznika BT i przełącznika zasilania. Używam go do jazdy parą naprawdę starych i wspaniałych głośników (40 lat) i brzmią świetnie! Używam zewnętrznego zasilania przełączającego 12V i 2A (ponieważ głośniki są oceniane poniżej 15W). Nie mogę tego znowu stresować, brzmi świetnie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    It’s a nice compact amplifier. But there is a mistake with the silkscreen on the speaker output terminals. One channel is labeled backwards so the speaker will be out of phase. See the photo showing the correct labels. Also most Chinese Bluetooth receivers have an annoying loud start up jingle. As does this one.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Wzmacniacz działa świetnie! Brzmi zaskakująco ładnie, z małym rozmiarem. Dostał pudełko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2019

    good sound and range of power supply.. I tried different speakers and everything is good.. except.. delay.. Time of sound decode is too high.. more than 500ms and it's easy to recognize it. If you use it without video source, nothing happend.. but with video it's bad. Someone start to speak and you hear it with delay. I tried difeerent modules and did not had this problem (BT 4.1) this device has BT 4.2.. so I problem ist in hw codec or somewhere. Power consuption is really low. With small speakers at 4ohms at 25% of power, lass than 2W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Małe i łatwe do zainstalowania. Użyłem go do wymiany wzmacniacza na „starym" systemie dźwiękowym z małą 12 woltową baterią. I to jest całkiem dobre! Dźwięk, Bluetooth, Muzyka są w porządku. Kupiłem kolejny do podobnego projektu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    This my first time using bangood app really best. This product is very cheap price in bangood thanks for Banggood This TPA3110D2 look like small but it's very powerful and good sound clarity...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2019

    Ótimo acabamento

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$29.99
    • US$12.99
    • US$20.78
    • US$8.07
    • US$31.04
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$6.54
    • US$6.92
    • US$15.00
    • US$2.99
    • US$36.99
    • US$11.54
    • US$11.49
    • US$79.99
    • US$16.99
    • US$6.92