Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(163)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Doskonałe źródło sygnału w tej cenie! Załączam obrazy z prędkością 35MHz i 1,9GHz (mój analizator widma idzie tylko do 2.0 GHz) Poziom sygnału jest dość dokładny (użyłam podkładki 10 dB), a błąd częstotliwości jest niewielki. Bardzo czysty sygnał! Instrukcja obsługi/aplikacji byłaby mile widziana. Lista produktów Banggood zawiera kabel BNC do SMA - nie jest. Przełącznik ON/OFF jest zawsze włączony (zły przełącznik czy most lutowniczy?)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Szybka dostawa. Otrzymane w dobrych warunkach. Na początku (wizualne) sprawdzanie wygląda dobrze. Później wykonam testy funkcjonalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dobre rozwiązanie dla ADF4351 w jednym module. Może być zasilany baterią Li-Ion (7,4V). Bardzo przydatna! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    unit looks good, full function, but Output power is only 0 dBm i.e. less than +5 dBm on max Output power setting. Power Settings in 3 dB steps to lower Output power is functioning. Although tehaDF4351 can be set to 1 kHz steps, only 100 kHz steps are possible. Good: full schematic and Firmware is available. unusual: 100 MHz oscillator as a reference source Frequency Offset is within Limits (<+- 1 kHz) in my unit +555 Hz My short tests using a Agilent E5052B Signal Source Analyser and external power supply (ELABO) set to 5 V; max. output power: current draw is 168 mA. Phase noise performance is acceptable. but at all output frequencies strong spurs (168 kHz off carrier) are seen, see the attached phase noise plots:..

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Zamówienie podczas Chińskiego Nowego Roku. Myślałam, że moje zamówienie zostanie opóźnione z powodu koronawirusa w wakacje, ale ku mojemu zaskoczeniu, zajęło mi niecałe dwa tygodnie. Jakość, wydajność i stabilność jest dobra. Pakowanie nie jest bardzo dobre, ale wtedy jesteś objęty gwarancją Banggood i ubezpieczeniem w razie uszkodzenia. W sposób słabe opakowanie pomaga w przekroczeniu przez cło bez opóźnień i podatków. Z pewnością polecam ten produkt w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2019

    This is a great product! I was in need of an RF signal generator to use with my spectrum analyzer for the intentions of checking resonant frequency and VSWR of FPV antennas. A good quality signal generator typically ranges in price from $500-$5,000 so for $30-$45 depending on the price at the time of purchase, this is a great find! The signal generated is on point and the sweep function works great. The only gripe one could have with it is lack of instruction booklet (although its quite straight forward how to use) and its quite low output power. I use this signal generator in conjunction with a frequency multiplier to generate frequencies all the way up to 8800mhz. For the price, this is a great product!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Niesamowity generator, działa jak profesjonalny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    very good working perfectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    Another top quality product ! All ok, very nice device, working fine and fast shipping, Thanks !! Recommended !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2019

    Buena calidad del dispositivo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 423
    • Ft13 112
    • Ft7 538
    • Ft5 571
    • Ft20 823
    • Ft32 784
    • Ft5 675
    • Ft22 335
    • Ft12 046
    • Ft5 675
    • Ft1 636
    • Ft3 403
    • Ft3 026
    • Ft2 948
    • Ft1 636
    • Ft1 636
    • Ft1 459
    • Ft6 226