Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(573)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(573)
    • 5 Star(552)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2021

    Doskonały produkt, zamówione trzy, były w torbach ESD. Z jednej z nich zrobił makropad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Przystojna deska, jeszcze jej nie przetestowałam, ale nie martwię się. Przyszedł w zapieczętowanej torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobrze, używam kontrolera ze szkicem i buduję go w moim jarzmo Saiteka, by wyeliminować irytującą martwą strefę w tym jarzmie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Działa doskonale! Szpilki łatwo przylutowane, a kod wgrany i działał natychmiast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobra dostawa, przedmiot jest dobry, ale jeszcze go nie użyłem, bo dotarł już teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2019

    I ordered two of these boards and they arrived much faster than I expected and were in good condition. They were individually packed in static bags and came with two header pins as shown on the product page. Soldering them was easy - stick the pins into a breadboard and set the board down so the pins go through the holes. No need for any tools to hold everything in place. Windows 10 recognized the boards and installed the correct drivers automatically; the Arduino application saw them too and I was able to program them immediately. It worked! Note that while this board is compatible with a Leonardo (same MCU), the built-in LED on a Leonardo (on Pin 13) does not exist on this board. I ran into some trouble with one of them that was entirely my own fault. Based on the silkscreen markings on the board and its size, I thought I'd try using the SparkFun Pro Micro drivers. Things worked fine until I programmed the board, after which Windows would no longer recognize it as a usable USB device. Turns out the SparkFun Pro Micro comes in two flavours: 5V/16MHz and 3.3V/8MHz, and the driver defaults to 3.3V/8MHz. The solution to the problem is to change the board type in the Arduino application back to Leonardo (5V), then ground the /RST pin twice, quickly. After that, the bootloader will wait for eight seconds for you to set the Arduino software to the correct COM port and upload your program, making sure you have the board type set to Leonardo. It took me a couple of tries but I brought the board back from the dead. If you ever program your board and it no longer works and your computer can't seem to communicate with it anymore, try the above technique, or do a search for "pro-micro fail troubleshooting" it's where I got the above from. This is a great little board with more pins than you'd expect for a device this small, and it plugs nicely into a breadboard, leaving plenty of room for other components.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Przybył bardzo szybko, w ciągu 11 dni, w całkowicie prawidłowym stanie fizycznym. Pozostaje do wypróbowania. To jest przedmiot urazu, poprzedni gdzieś utknął.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2018

    Пришло как описано, упаковано нормально. Подключил, установил драйвера из среды разработки - плата нормально определилась и заработала. Припаял туда FrSky передатчик для того чтобы сделать самодельный usb адаптер для вертолётного симулятора. Работает как и задумано. Итоговый результат запаковал в термоусадку для удобства. Паять тоже просто к этой плате. Визуально по качеству платы тоже всё хорошо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Tak niesamowicie malutki, nie mogę się doczekać, aż znajdę nowe projekty, które wykorzystam na... Jeśli planujesz podłączyć i odłączyć płytę, dla rozwoju lub w inny sposób, upewnij się, że wspierasz port micro USB (Osadziłem cały koniec deski czystym epoksydem, pozostawiając tylko podkładki lutujące czyste) Ponieważ są skłonni zerwać z użyciem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 517
    • Ft973
    • Ft2 874
    • Ft2 113
    • Ft5 003
    • Ft3 578
    • Ft1 022
    • Ft1 950
    • Ft2 927
    • Ft6 765
    • Ft2 927
    • Ft2 275
    • Ft8 786
    • Ft2 927
    • Ft4 880
    • Ft15 622
    • Ft29 295
    • Ft10 147