Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(352)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(352)
    • 5 Star(329)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Ogólnie rzecz biorąc, pudełko zawiera to, co zostało obiecane. Spodziewałem się jakiejś listy zawartości, ponieważ teraz wszystkie komponenty są przechowywane w torbach. Może być ciężko stwierdzić, który składnik jest który. Nie zdawałem sobie sprawy przed zamówieniem, że złącze USB jednostki zasilania jest typu A (tj. Podobnie jak w przypadku komputerów stacjonarnych), nie typu B lub mini/mikro A, które są zwykle używane na urządzeniach niewolniczych. Tak więc dość trudno jest zasilać jednostkę zasilania przez złącze USB, ponieważ kable A-A nie są tak powszechne. Kolejnym nieoczekiwanym minusem jest to, że jednostka zasilająca zajmuje sporo miejsca z płyty, rezerwuje pierwsze 7 rzędów od niej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Dobrze skompletowany zestaw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Wszystko wygląda bardzo dobrze, i bardzo szybka dostawa w tej erze korony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Ładne opakowanie, szybka dostawa i wygląda dobrze, ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    I tested everything; all the diodes, wires, buzzers, LEDs, etc. and everything is as stated in the description. They even included a few extra breadboard jumpers. The resistance of the straight breadboard jumpers is 0.3 ohms; the other jumpers is 0.6 ohms; the dupont male/female cables is 0.4 ohms; and the breadboard itself is 0.2 ohms. The LEDs are good too. I've used the RGB one non-stop ~500 hours and it is still bright. Shipping to Toronto, Canada was surprisingly fast; just 10 days!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Produkt jako opis. Niestety, z powodu złego pakowania i szorstkiej obsługi podczas transportu znalazłem plastikowe pudełko jest popękane. Sprzedawca nie posmarował folią aluminiową, a pudełko było odsłonięte po jednej stronie, gdzie zostało uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Ta paczka jest warta swojej ceny. Jednak nie przetestowałem żadnego z elementów, aby upewnić się, że rzeczywiście działają. Jak zauważono w wielu innych recenzjach, opakowanie jest niekompletne i pozostawia krawędzie pod wpływem urazu. Mój pojemnik był całkowicie pęknięty i nie nadaje się do ponownego użycia - co było nieco rozczarowaniem, ponieważ planowałem trzymać części w poręcznym pojemniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2020

    Opóźniona dostawa (kilka miesięcy) z magazynu CN do Włoch, z powodu zagrożenia zdrowia, pierwszy pakiet został prawdopodobnie zgubiony i ponownie wysłany po moim wniosku do obsługi klienta. Paczka była bardzo zgnieciona, ale na szczęście nie wpływa na przedmiot z powodu ochrony z pianki plastikowej. W zestawie dołączono europejską wtyczkę adaptera (tylko przyklejoną do opakowania szkocką), jednak samo lutownica posiada prawidłową europejską wtyczkę schuko (typ F). Niespodziewany i dziwny, ale wciąż przydatny prezent. Lutowanie wydaje się być dobrze zmontowane i w pełni sprawne, zadowolony z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Wszystko, o czym mowa w opisie, jest tutaj. Wszystko wygląda dobrze. Tylko, że jeśli chodzi o problem, to pudło jest popękane i rozszczerbione na rogu z powodu szorstkości transportu. Spóźnił się kilka dni, ale to nic wielkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    During transport the box crushed. However, the product is good compilation. It contains everything that a beginner needs. I recommend this box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 971
    • Ft3 831
    • Ft7 279
    • Ft14 336
    • Ft4 700
    • Ft5 364
    • Ft2 088
    • Ft11 614
    • Ft4 979
    • Ft10 619
    • Ft3 133
    • Ft4 976
    • Ft11 193
    • Ft3 064
    • Ft2 785
    • Ft2 818
    • Ft1 988
    • Ft2 297