Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1164)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1164)
    • 5 Star(1126)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Wyśmienita karta może być błyskotliwa z arduino. Przez przypadek przekręciłem pin gpio i stal działa dobrze)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Spoko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Działa dobrze, ale nie polecam go na początek, ponieważ jest to trochę skomplikowane w programowaniu, ale to wszystko jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Llego en perfecto estado, funciona bien y a muy buen precio, el envío fue muy rápido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Przedmiot w idealnym stanie, użyłem go do monitorowania magnetycznych czujników drzwi i zintegrowania go z asystentem i działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Product fine. But delivery company left package in garden where it could not be seen, only found a week after tracking said delivered.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wydaje się dobrej jakości, jednak dziwny komunikat na temat pakietu, który nie jest w pełni zgodny w UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Przyleciał z Chin w 15 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Bardzo szybka dostawa, wypróbowane kilka projektów, prace zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Produkt w dobrym stanie i w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 523
    • Ft1 218
    • Ft1 218
    • Ft2 562
    • Ft2 439
    • Ft1 829
    • Ft1 920
    • Ft2 134
    • Ft4 577
    • Ft2 439
    • Ft2 439
    • Ft2 592
    • Ft2 745
    • Ft3 050
    • Ft1 218
    • Ft2 134
    • Ft1 218
    • Ft2 113