Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(284)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(284)
    • 5 Star(267)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Moduł sterujący transformatorem mikrofalowym Działa super - próbowałem spawać baterie 18650 i paski niklowe i trzeba to tylko ustawić bardzo dobrze Moc przez transformator AC 9V - ze starego radia Za 6€ super zakup Moduł sterujący transformatorem temperatury Działa świetnie - Ja klasy do spawania 18650 elementów i pasków niklu i to po prostu przyszło być ustawione bardzo dobrze Przekładnia mocy przez transformator AC 9V - ze starego radia Za 6 € doładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    una herramienta que no deve faltar para los amantes del bricolage soldar y unir baterías por metodo de puntos es mas rapido y coe este control no hay problema dequemar o perforar baterias excelente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dobra jakość jest dobra w cenie, ale nie używałem go jeszcze nie mogę skomentować użytkowania Kupię kolejny w przyszłości dodam komentarz minstrel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobre opakowanie, przybywam do Medellín Kolumbia w 17 dni, już próbowałem, i to trochę rozgrzewa triac, powinni sugerować w opisie q również wymaga grzejnika., poza transformatorem 9-12v.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    8 günde geldi ve ürün hasarsızdı , vergi ücreti talep edilmedi, teşekkür ederim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dostarczone, przetestowane na niskim napięciu 10V i diody są zapalone, więc zakładam, że jest w pełni sprawny. Dziękuję, Michał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo szybka dostawa solidny produkt, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Wykonuje swoją pracę. Szybko się rozgrzewa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Szybka dostawa do Polski. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Wygląda na jakość. Szybka dostawa. Niezwiązany. Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 457
    • Ft4 043
    • Ft3 173
    • Ft3 676
    • Ft4 125
    • Ft25 481
    • Ft8 458
    • Ft5 415
    • Ft2 204
    • Ft2 864
    • Ft2 705
    • Ft2 545
    • Ft1 271
    • Ft3 007
    • Ft1 271
    • Ft2 864
    • Ft4 138
    • Ft1 669