Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3258)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3258)
    • 5 Star(3128)
    • 4 Star(125)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2020

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Zaczyna pracować przy napięciu zasilania 3,3V. Następnie pobiera się 6,4 mA. Przy dostawie 5V zużycie wynosi 10 mA i utrzymuje się na poziomie 10 mA do co najmniej 30V. Dokładność nie jest najlepsza. W przypadku 3,3V z napięciem zasilania błąd wynosił 12%. W przypadku napięcia powyżej 4V dokładność wynosi około 1%, jednak jest on przycinany przez niektóre trympoty, które są dostępne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Fast shipping, on time delivery and in good packaging, I ordered 3 pieces of the product to combine with some of my power supply projects. All seem to abe OK. I have tested the product and itlling is working very good as described in selling page. Give some attention to connection diagram appearing in selling page that is very helpful. Vey satisfied ! Γρήγορη αποστολή και παράδοση στον αναμενόμενο χρόνο. Παρήγγειλα 3 τεμάχια που έφτασαν σε σωστή συσκευασία και φαίνονται εντάξει, έτοιμα να τα συνδυάσω σε μερικές κατασκευές τροφοδοτικών. Δοκίμασα το προϊόν και δουλεύει όπως περιγράφεται στην σελίδα παραγγελίας. Απλά θέλει προσοχή στην συνδεσμολογία που φαίνεται στις εικόνες στην σελίδα πώλησης. Πολύ ικανοποιημένος από την αγορά !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To nie jest dobra rzecz. Zadowalająca szkoła. Świetny dostęp do internetu. Dlaczego potrzebujesz dla hobbysty i DIY projektu. Działa bardzo dobrze. Zadowalająca precyzja. Duże wsparcie internetowe. Świetny dla hobbysty i projektu DIY.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Właśnie dostałem dziś paczkę. Misja była za szybka, a paczka nie za późno! Jakość jest bardzo dobra i podoba mi się, że są to dwa różne pomiary w jednym przyrządzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Pisze 5 do 7 dni z Republiki Czeskiej i zamówił 10.1.2021 przybył 25.1.2021 wygląda dobrze wszystkie pochwały oprócz dostawy na pewno z powodu covid 19

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przybywa w czasach, w których instrument odpowiada specyfikacji zainstalowanych na zasilaczu spełnia swoje zadanie, oczywiście nie ma żadnych szczególnych roszczeń biorąc pod uwagę cenę, jakkolwiek dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BDRVIP5
    HU
    03/09/2020

    Nagyon jó ár-érték arányú termék. Köszönöm!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dobrej jakości płyty pcb i kable. Alitlle jest podstępna z okablowaniem. Zwróć uwagę na diagram. W rzeczywistości zarówno czerwony, jak i żółty przechodzi do dodatniego terminu, który jest połączony z obciążeniem. Ta gruba czerwień przechodzi do negatywnego końca ładunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    These are very useful digital voltage and current meters. Small enough to fit many applications and big enough to read with no confusion due to the dual colour (red-blue). Easy to wire up to the project and plug in on assembly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Szybka wysyłka, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,157
    • Ft2,373
    • Ft2,373
    • Ft2,774
    • Ft2,157
    • Ft3,082
    • Ft3,391
    • Ft4,409
    • Ft5,088
    • Ft2,712
    • Ft1,148
    • Ft4,748
    • Ft3,391
    • Ft5,427
    • Ft6,784
    • Ft4,748
    • Ft6,106
    • Ft2,373