Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3374)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3374)
    • 5 Star(3236)
    • 4 Star(131)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Fast shipping, on time delivery and in good packaging, I ordered 3 pieces of the product to combine with some of my power supply projects. All seem to abe OK. I have tested the product and itlling is working very good as described in selling page. Give some attention to connection diagram appearing in selling page that is very helpful. Vey satisfied ! Γρήγορη αποστολή και παράδοση στον αναμενόμενο χρόνο. Παρήγγειλα 3 τεμάχια που έφτασαν σε σωστή συσκευασία και φαίνονται εντάξει, έτοιμα να τα συνδυάσω σε μερικές κατασκευές τροφοδοτικών. Δοκίμασα το προϊόν και δουλεύει όπως περιγράφεται στην σελίδα παραγγελίας. Απλά θέλει προσοχή στην συνδεσμολογία που φαίνεται στις εικόνες στην σελίδα πώλησης. Πολύ ικανοποιημένος από την αγορά !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    To nie jest dobra rzecz. Zadowalająca szkoła. Świetny dostęp do internetu. Dlaczego potrzebujesz dla hobbysty i DIY projektu. Działa bardzo dobrze. Zadowalająca precyzja. Duże wsparcie internetowe. Świetny dla hobbysty i projektu DIY.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Właśnie dostałem dziś paczkę. Misja była za szybka, a paczka nie za późno! Jakość jest bardzo dobra i podoba mi się, że są to dwa różne pomiary w jednym przyrządzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    ...mały woltomierz plus bursztyn. Ale to nie jest pierwsza rzecz, której użyłem. Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Pisze 5 do 7 dni z Republiki Czeskiej i zamówił 10.1.2021 przybył 25.1.2021 wygląda dobrze wszystkie pochwały oprócz dostawy na pewno z powodu covid 19

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przybywa w czasach, w których instrument odpowiada specyfikacji zainstalowanych na zasilaczu spełnia swoje zadanie, oczywiście nie ma żadnych szczególnych roszczeń biorąc pod uwagę cenę, jakkolwiek dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Przedmiot tak szybko, jak to możliwe, w samą porę. Myślę, że ty. Myślę, że kwota 2,50 € w wyniku całkowitej kwoty pieniędzy w ELTA. Produkt jest zgodny z opisem i dotarł w oczekiwanym czasie. Zapłaciłem dodatkowo $2.50 jako koszty odprawy celnej ELTA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Dobrej jakości płyty pcb i kable. Alitlle jest podstępna z okablowaniem. Zwróć uwagę na diagram. W rzeczywistości zarówno czerwony, jak i żółty przechodzi do dodatniego terminu, który jest połączony z obciążeniem. Ta gruba czerwień przechodzi do negatywnego końca ładunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    These are very useful digital voltage and current meters. Small enough to fit many applications and big enough to read with no confusion due to the dual colour (red-blue). Easy to wire up to the project and plug in on assembly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Szybka wysyłka, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 314
    • Ft31 527
    • Ft6 186
    • Ft725
    • Ft10 888
    • Ft2 645
    • Ft2 182
    • Ft5 095
    • Ft5 098
    • Ft4 001
    • Ft2 545
    • Ft7 489
    • Ft5 095
    • Ft16 109
    • Ft18 915
    • Ft5 095
    • Ft18 915
    • Ft2 645