Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3624)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3624)
    • 5 Star(3465)
    • 4 Star(142)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    these are perfect and must have for everyone who works with electronics and build his own circuits, its also great for checking battery voltage for drones. I ordered three of them and use them whenever I need to to check voltage and current flowing to the devices or in between power source and my circuits. it can measure up to 100 volts but honestly I don't have really occasions where I need to pass 30 V so i can power it with circuit voltage which allows me to to simplify the cabling and put connectors for easier connection to to power source and circuits. display is nice and readable and I like that they are different colours for voltage and current

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    ...mały woltomierz plus bursztyn. Ale to nie jest pierwsza rzecz, której użyłem. Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Otrzymałem produkt w bardzo krótkim czasie Wliczono mi podatek. Kupiłem go za pół ceny Turcji. Nie miałem okazji wypróbować produktu, ale zazwyczaj produkty przychodzą płynnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Przedmiot tak szybko, jak to możliwe, w samą porę. Myślę, że ty. Myślę, że kwota 2,50 € w wyniku całkowitej kwoty pieniędzy w ELTA. Produkt jest zgodny z opisem i dotarł w oczekiwanym czasie. Zapłaciłem dodatkowo $2.50 jako koszty odprawy celnej ELTA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Urządzenia pomiarowe zostały dostarczone w kolejności, wysokiej jakości produkcji i dokładny pomiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Produkt jest zgodny z opisem. Dostawa 23 dni zwykłą pocztą. Dobrze zapakowane - paczka dotarła bez uszkodzeń. Świetne miejsce na zakupy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Powinienem był kupić 3-pak. Bardzo przydatna i wydaje się dość dokładna. Nie przeprowadzono obszernych testów, ale odczyt był prawie taki sam jak na moim multimetrze i Arduino ADC (choć te mają wyższą precyzję / więcej cyfr). Łatwy do dodania do projektu lub prototypu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Excelente qualidade, útil e de valor / Excellent quality, useful and have a good value.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    One works (I haven't tried the rest), I haven't tested the performance yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Otrzymane szybko, dobre opakowanie chroniące urządzenia w antystatycznych plastikowych torbach. W celu dokładnej regulacji napięcia wymagana jest kalibracja za pomocą doniczek pokładowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$11.05
    • US$7.99
    • US$6.29
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$14.94
    • US$12.99
    • US$5.99
    • US$4.59
    • US$2.19
    • US$89.99
    • US$2.98
    • US$8.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$6.99