Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Balik przyszedł szybko, jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    looks good. fun and educational with the kids. there is no data sheets, only parts. you will need to dig in the web to find out how to activate each part, but there’s plenty of guides on YouTube. I tried the blip project and everything works good there.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    Wysyłka była szybka, skrzynka została uszkodzona podczas wysyłki, niektóre elementy też. Zdjęcia pokazują oryginalne mega z Włoch, podczas gdy to jest zrobione w Chinach mega.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Najdroższa Produkt dotarł i tylko jeden element nie pojawia się w Arduino MEGA2560.Instrukcja korzystania z płyt.Proszę o wskazanie możliwej strony do pobrania instrukcji użytkowania tej karty i jej dodatków. Pad Ponadto istnieje kilka czujników, które tworzą wysłane i trudno jest odróżnić jeden od pozostałych. Należy pamiętać, że odniesienie do przesyłki pochodziło z SKUB16151-Made in China. Doceniam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2020

    Dziękuję, Banggood. Prawie mnie zadowolił twój Geekcreit, ale przysłałeś mi kable Męsko-Męskiego Duponta. Według twojego HP, powinieneś wysłać kable Męsko-Kobiece. Możesz to poprzeć?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2019

    Very good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    Very fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Przyszedł wcześniej niż planowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Super, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Ładna paczka w plastikowym pudełku. Nadaje się do eksperymentowania z Arduino, ale musisz znaleźć odpowiednie oprogramowanie i przewodniki do eksperymentów w sieci (dość dużo informacji, użyj youtube). W cenie jest ten najlepszy zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 859
    • Ft19 244
    • Ft1 884
    • Ft5 906
    • Ft8 488
    • Ft4 714
    • Ft7 859
    • Ft8 350
    • Ft7 699
    • Ft2 903
    • Ft1 475
    • Ft4 085
    • Ft1 727
    • Ft3 645
    • Ft3 299
    • Ft4 611
    • Ft9 746
    • Ft30 145