Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(515)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(515)
    • 5 Star(466)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2020

    Bardzo dobry i chip Przybył do RPA na czas. Jedyne wyzwanie, jakie miałem przed sobą, to na pokładzie Arduino ATMega2560 nie było odczyt portu na moim komputerze. Musiałem zainstalować oprogramowanie, żeby to działało. ( Wszedłem na www.Wch.cn i pobrałem plik o nazwie CH314SER.EX) Po tym wszystkim wszystko działało bez żadnego problemu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Świetny artykuł i naprawdę kompletny!!! Po prostu to przetestuj!!! Dobra komunikacja ze Sprzedawcą i Logistyką bardzo skuteczna!!! Artykuł nienagannie otrzymany. Nie mogę się doczekać następnego zakupu oczywiście. @++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Super artykuł, bardzo kompletny!!!! Idealne w opakowaniu. Doskonały sprzedawca i efektywność strony BANGGOOOD!!! Polecam sprzedającego i witryny naturally!!!! +++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Zamówiona z CZ, paczka przyszła wcześniej niż się spodziewałem. Dobry produkt, przyszedł bez wtyczki, nie ma żadnych instrukcji, ale są tony w internecie. Kilka skoczków M-F będzie miło dodać do zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Dzięki za produkt. Przybyło i wydaje się być kompletne. Były tylko drobne pęknięcia na dnie pudełka. Może pudełko mogło być zapakowane ciasno za zakrętami, żeby tego nie zrobić. Jednak w sumie, zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Jest trochę późno, ale jest ok. Skrzynka jest zepsuta w dwóch miejscach, ale nie sądzę, żeby były jakieś problemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Szczęśliwi z ceny i różnorodności zawartości. Niestety pudełko, które przywieźli, zostało uszkodzone, może dlatego, że opakowanie nie było wystarczająco ochronne, albo dlatego, że było pełne, a może i to. Dobrze powiedzieć, że zawartość pudełka jest nienaruszona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Produkt zgodny z opisem, choć nie ma ładowarki- wspominają, że w szczegółach, po prostu nie przyjrzałem się wystarczająco uważnie. Przydałyby się kable M/F, ale dobra wartość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dobrze, brak zasilania. (Przynajmniej mogę przetworzyć 1 ze 100 przestarzałych) Ale nieważne, świetny zestaw.. Wysokiej jakości pakiet, żadnych połamanych części i zakrętek..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Kocham Banggood i sprzedawcy tych dobrych produktów. Szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 234
    • Ft9 955
    • Ft5 142
    • Ft6 635
    • Ft1 547
    • Ft1 656
    • Ft2 984
    • Ft5 102
    • Ft4 866
    • Ft3 721
    • Ft1 988
    • Ft2 287
    • Ft1 158
    • Ft5 971
    • Ft2 785
    • Ft2 300
    • Ft5 364
    • Ft26 551