Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    Dziękuję za bardzo szybkie przetwarzanie mojego zamówienia (trzy dni)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Szybka dostawa To nie do końca pasowało do moich potrzeb i oczekiwań. Analizator potrzebuje co najmniej wzmacniacza 30dB inaczej to Jest głuchy jak kamień. Nie wskazuje nawet lokalnej stacji radiowej FM z przyłączoną anteną VHF - chyba że wzmacniacz 30dB jest w serii z anteną. Chciałem go użyć na IF wychodzącym z mojego FT1000D jako wyświetlacza widma Ale szerokość pasma i rozdzielczość nie są wystarczające dla takiego zastosowania. Najniższa długość to 3Mhz, a najniższa RBW to 5Khz /Kc. Wyświetlacz jest jasny i przejrzysty i bardzo dobry do odczytania. Dobrym pomysłem będzie zakup dodatkowego akumulatora litowego.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Ulepszona wersja z ekranem, który może być używany samodzielnie bez potrzeby komputera, aby zobaczyć wyniki. Działa dobrze, ale w przypadku niższych sygnałów zaleca się wzmacniacz 30 Db. Zamówiłem jeden, ale jeszcze nie dotarł. (a może czeka mnie, aby odebrać go w pracy, kiedy skończy się kryzys koronawirusa). Zamówiłem też baterię, aby uniknąć zasilania przez USB w pełnym przenośnym użyciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Praktycznie mówiąc to jest UŻYTKOWE!!! Jest całkowicie niekalibrowany i nawet, jeśli stosuje się do kiepskich instrukcji kalibracji, nie pomaga. Nie mówię tu o 1 lub 2 dB, ale o 10 i nawet więcej dB w zależności od częstotliwości i poziomu sygnału przychodzącego. Na załączonym zdjęciu widać sygnał wideo FM. Centralnym nośnikiem jest wideo jeden, natomiast 2 boczne nośniki audio, w odległości 6,5 MHz. Przy RBW=100kHz 3 są tak zniekształcone, że nie da się ich zbadać! Więcej ponad 2 nośniki audio wydają się być jakieś 28 dB w dół wideo jeden: a to nieprawda! Są 15 dB w dół, gdy mierzy się z moim analizatorem widma!!! Więc ten sprzęt jest naprawdę bezużyteczny, a ja jestem całkowicie niezadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    RBW nie pokazuje 10,50kHz dla mojego przedmiotu. Proszę opublikować normalne oprogramowanie. Ponieważ na tablicy jest port SWD, myślę, że można napisać do procesora. Chciałbym uaktualnić firmware na własne ryzyko. Mikser IC ma wbudowany rezystor kończący. Nie jest wymagany zewnętrzny rezystor kończący RF_IN. W takim razie VSWR = 2. Zastąpienie induktora 470uH z tyłu płyty poprawiło poziom hałasu o ponad 10 dB. Mój element poprawił się z -63dBm do -76dBm. Ale kiedy włożyłem deskę do aluminiowej walizki, było trochę gorzej. Liniowość jest prawie zadowalająca między -10dBm a -70dBm. Niestety, z obecną specyfikacją, ten element jest prawie bezużyteczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobry gadżet. Używam go ze źródłem hałasu i mostem powrotnego strat. Szkoda, że oprogramowanie jest słabe: lepszy sposób na ustawienie częstotliwości centralnej i rozpiętości byłby świetny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Kupiłem go, żeby sprawdzić częstotliwość nośnika audio/video na starych konsolach do gier RF, co jest w porządku, ale nie jest łatwo dostrzec dokładne rozmieszczenie. Za taką cenę jest niesamowita.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Idealne komponenty. Bardzo funkcjonalne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    1000

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 274
    • Ft13 589
    • Ft2 679
    • Ft12 706
    • Ft15 929
    • Ft2 818
    • Ft15 598
    • Ft20 699
    • Ft5 364
    • Ft2 679
    • Ft1 158
    • Ft992
    • Ft2 652
    • Ft1 656
    • Ft727
    • Ft1 656
    • Ft3 316
    • Ft52 777