Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2017

    Hi I'm really happy with this product. I will explain how to install the drivers in Windows 10. Be aware that the USB cable that comes with the product is not going to work properly, so you will need a different cable. Software used: PulseView Drivers: WinUSB Download PulseView and install it Launch Zadig from the 'Search Window' box in your Windows 10 task bar (Zadig comes bundled in PulseView). If for some reason Zadig is not installed in your system, you can download it from here: http://zadig.akeo.ie/ Follow instructions to install WinUSB drivers with Zadig: https://github.com/pbatard/libwdi/wiki/Zadig Important: Use a good USB cable to connect the LHT00SU1 logic analyzer with the PC. The cable that comes with LHT00SU1 may cause problem and not connect. When using PulseView, always connect the LHT00SU1 device in the same USB port used to detect the USB cable when installing the drivers. Happy logic analyzing :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2018

    Can be tricky to get working on Windows PC. Avoid using the drivers in the product description above and instead download Sigrok and install the Zadig WinUSB driver (if using Windows), https://sigrok.org/wiki/Windows . Once WinUSB driver is installed the analyser works great with Sigrok Pulseview.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2016

    Avis réservé

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    works ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    you get what you pay for, nice value for money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dobrze zapakowany i zadziwiająco dobry czas dostawy (tylko 7 dni kalendarzowych od zamówienia). Używam analizatora logiki w wielu moich projektach i zdecydowałem się kupić dodatkowy, żeby zostawić go podłączony do projektu, nad którym pracuję przez kilka dni i nadal mam jeden dostępny dla innych projektów. Mam dobrą recenzję na kanale Youtube mojego rodaka. Z przyjemnością polecam ten analizator logiki i polecam użycie go z otwartym oprogramowaniem SIGROC/Pulse widoku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Tego właśnie potrzebowałam, a właściwie więcej niż potrzebowałam! Z 8 kanałów, tylko jeden był używany do wykrywania kodów z pilota zdalnego sterowania, tak, że mogłem zaprogramować mikrokontroler do naśladowania pilota. Działa bardzo dobrze przy użyciu darmowego pobrania Sigroka. Nie próbowałem wejść analogowych. Jestem pod wrażeniem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Działa świetnie, działa z sigrok/pulseview z bardzo małym wysiłkiem. Używanie sterowników WinUSB w Zandig i fx2lafw w widoku pulsacyjnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Inteligentna, przydatna, działa nad USB. Podoba mi się! Wilfrydowate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    thx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$369.99
    • US$183.99
    • US$119.99
    • US$275.99
    • US$269.99
    • US$249.99
    • US$199.99
    • US$119.99
    • US$101.99
    • US$109.99
    • US$62.99
    • US$68.99
    • US$229.99
    • US$14.99
    • US$319.99
    • US$72.99
    • US$25.99
    • US$15.99