Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(968)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(968)
    • 5 Star(896)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2017

    The firmware in this tester is called Mtester version 2.68. But it's a very old one and unknown by the developer, the latest version atm is the fork from Karl-Heinz Kübbeler: TransistorTester 1.13k. I updated the tester with the recommend firmware but there was a problem, because this one use a 16Mhz crystal. Ok, no problem, WinAVR is my friend and i made compiled my own 16Mhz version, sourcecode is available in the www, And now it's a great device, next i replace R1-R6 with 0,1% resistors. ;-)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Potężne urządzenie, które testuje i mierzy wiele elementów i nadal identyfikuje półprzewodniki oraz mierzy bardzo ważne wartości ESR dla techników elektronicznych i studentów. Przybył bardzo szybko i bez kłopotów w transporcie. Wykorzystałem i przetestowałem kilka elementów, które miałem na blacie. Spójrz na zdjęcia. Duże urządzenie za tak mały koszt (cena). I nadal przynosi czyste akrylowe pudełko do szafki, w której mieści się także stos. Moje gratulacje dla marki GeeKcreit mają wiele bardzo dobrych modułów i zestawów wiatrowych. I jak zawsze polecam. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2018

    Excelente. Funciona de maravilla. Rápido y lo suficientemente preciso. Es posible configurar el contraste del display pulsando 2 segundos el interruptor. También haciendo puente en 1-2-3 se ingresa en modo calibración.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    The equipment arrived with the display broken. How will they solve my problem. Will be sent for exchange ??? Material came badly packed or packed. I await a reply by mail. luismjos@gmail.com Thanks.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    He aquí algunas imagenes del funcionamiento ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Najlepszy miernik. Działa na wszystkie rodzaje komponentów. Jest to bardzo przydatne, jeśli chcesz znać pinout z komponentu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JKLVIP3
    FR
    29/04/2018

    Je suis très satisfait de la qualité de fabrication et finition du produit. j'ai bien apprécié le boitier découpé au laser qui fait de ce produit un outil robuste. j'ai ajouté une alimentation extérieur débrochable, la pile 9 volts est toujours utilisable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Przybyłem i czystym. Byłem trochę dziwny, bo musiałem dowiedzieć się o problemie z wołowiną. Po pierwsze, chcę Ale to, co się stało, było niedawno. Nie ma sprawy. Chciałem pieniądze, ale nie marnuj czasu na to. Jest tutaj i działa. Byłem trochę nagrany, bo wielu ludzi pisało o tym, że dostało się do niego z uszkodzonym wyświetlaczem. Na początku bałem się, że jest porysowany, ale na szczęście to tylko folia ochronna, która została usunięta i problem został rozwiązany :P i tak było bez zarzutu. Przysłali mi łuskę, ale nie zmarnowałem jeszcze czasu na montaż.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2019

    All right. Geekcreit® LCR-T4 Mega328 Tester transistor, diodi, triodi, misuratori di capacità ESR. Con guscio articolo ID 1112140 Fast delivery Excellent packaging Cheap Excellent materials, good workmanship!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Przyleciał do Wielkiej Brytanii za 6 dni. Opakowanie niewystarczające, 2 torby plastikowe bez folii bąbelkowej lub wkładki kartkowej. Niestety ekran został popękany, jednostka nadal działa, ale górna linia wyświetlacza nie pojawia się. Wygląda na to, że projektując układ PCB zdecydowali się załączyć ekran tylko w dwóch miejscach, co prawdopodobnie nie pomogło w kiepskim opakowaniu. Mój pakiet nie zawierał mosiężnych usterek i mocowań jak na zdjęciu, zamiast tego mam dłuższe śruby i plastikowe dystanse. Ogólnie dobra pozycja wartości, ale proces wysyłki wymaga poprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$50.59
    • US$16.24
    • US$42.72
    • US$5.49
    • US$11.99
    • US$16.16
    • US$3.99
    • US$12.69
    • US$149.49
    • US$5.50
    • US$4.59
    • US$5.99
    • US$13.79
    • US$5.74
    • US$13.99
    • US$10.34
    • US$17.31