Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(831)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(831)
    • 5 Star(789)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Doskonały czas dostawy, w 16 dni dla Portugalii w poczty priorytetowej. Mierzy i bada praktycznie każdy rodzaj komponentu, od rezystorów, induktorów kondensatorów, tranzystorów, ledów. Zdjęcia mówią same za siebie! Zamówię więcej. Polecam ten sprzęt dla tych, którzy pracują w elektronice. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Ładny, mały licznik LCR do identyfikacji elementów. Nie zadziała na wszystko, ale każdy powinien mieć przynajmniej jedną. Zrobiłem własną sprawę na skosie. Wiem, że możesz mieć sprawy, ale ta mi się podoba.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    I received the product today in good conditions and made some tests. Nice and quick response as showed in the specifications. Thank you Bangood. I recommend this product, because its a great electronic tool and very inexpensive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Zakupione 6 sztuk, to dla kolegów i przyjaciół. Icd 3 jednostki jest uszkodzony i nie działa prawidłowo. Pozostałe trzy są idealne. Sprawdź wszystko określone. Należy zwrócić się do opakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Товар пришёл вовремя,упакован в пакетике.Качество очень хорошее.Куплю батарейку и сразу проверю.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Zamówiona 2, przybyła dość szybko, w antystatycznym opakowaniu! Oba mają wyświetlacz z tworzywa sztucznego i światło jest oddzielone, po prostu nie pasuje i został przyklejony w miejscu Nie ma kalibracji z tym modelem niestety.. Robi, co mówi, ale dla IGBT mówi, że jest to mosfet wzmacniający typ N, a dla niektórych tranzystorów BC mówi, że jego dwa rezystory! Zalecane, jeśli masz budżet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Doskonały produkt, był bardzo dobrze zapakowany. Idealne do pracy, którą proponujesz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Przebadano kilka mosfetów i tranzystorów dwubiegunowych, kondensatorów, rezystorów, diod i diod LED - wydaje się działać. Dokładność wydaje się być zgodna z moim starym multimetrem Metexu. Produkt nie został dobrze zapakowany i jest małe wgniecenie na kryształowym oscylatorze - miejmy nadzieję, że nie wpłynie to na funkcjonalność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Szybko tu dotarł. Cena jest dobra, chociaż może warto wydać więcej i kupić M328 lub T7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Doskonałe urządzenie za ułamek ceny. Dokładne wykrywanie i pomiary. Musi mieć dla każdego majsterkowicza i miłośników naprawy i profesjonalistów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 834
    • Ft19 039
    • Ft9 870
    • Ft4 271
    • Ft16 218
    • Ft3 523
    • Ft3 169
    • Ft3 523
    • Ft20 095
    • Ft13 125
    • Ft3 661
    • Ft32 054
    • Ft15 262
    • Ft15 262
    • Ft1 523
    • Ft15 158
    • Ft1 371
    • Ft10 038