Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(110)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Kupiłem półprodukt. Minimalne pakowanie, brak widocznych uszkodzeń. Wreszcie szybkie dostawy, chociaż namierzanie pozostawia wiele do życzenia (zostało sterylizowane i wysłane-przybyło). Jedna krytyka: ktokolwiek wymyślił płytę PC, nie wziął pod uwagę, że aby wymienić akumulator muszę rozmontować cały zegarek? Zrobiłem „szybki" montaż, aby sprawdzić operację, a następnie dokonam modyfikacji, aby wyjąć akumulator na zewnątrz.2 przyciski są bardzo czułe i trudne do dostępu, gdy muszą być wciśnięte jednocześnie. Ponadto, „nagi" zegarek jest podatny na wypełnianie się kurzem. Myślę, aby umieścić go w skorupce podobnej do ostatniego zdjęcia (jeśli zostanie opublikowany).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Jeden z najlepszych produktów, jakie tu kupiłem... Doskonały dodatek do mojego pokoju RGB PC... Potrzebuje jakiegoś budynku, ale instrukcje są doskonale przedstawione. Kupiłem model pół-wybudowany, więc nie potrzeba żadnych kroków elektrycznych. Idealnie... naprawdę zadowolony z mojego zakupu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Wyśmienicie Lubiłem go za wiele funkcji. (stopwatch, odliczanie, alarm, termometr, zapasowa bateria, widmo dźwięku i funkcja automatycznej jasności wyświetlacza). Pozdrawiam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo dobrze zaprojektowany zestaw - części laserowe o dobrej jakości, pcb jest kompletny wstępnie zmontowany, wystarczy mały sterownik śruby do montażu. Fajnie było zbudować zegar (oprócz pocierania się filmów) :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ASHVIP1
    US
    09/01/2021

    Naprawdę świetny zegar polecam kupić. Kupiłam to na świąteczny prezent i mam nadzieję, że mojemu kuratorowi się spodoba. Jedynym minusem w kupnie tego było to, że mam numer, który był porysowany/pękany i ze światłem widać go. Miałem szczęście, że to numer 5 i włożyłem go w godzinę aż do lewego rzędu, który się nie pojawił, bo godzina dochodzi do 12 lub 24. Lewa strona używa tylko 1 i 2. Pokaże tylko wtedy, gdy używasz stopera lub zegara, co nie jest wielkim problemem. Mikrofon też jest bardzo czuły, więc porusza się sam, ale jeśli umieścisz muzykę, porusza się razem z nim. Pomimo małych problemów naprawdę niesamowite i unikalny zegar szczególnie w tym punkcie cenowym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo dobry zegarek. Wiele efektów i łatwo programowalny. Wzięłam tę z zamontowaną kartą eletroniczną. Szybka dostawa. Jednak, mam wątpliwości co do działania fotorezystancji. Dwie wskazówki: 1- Nie zapomnij zamontować baterii, inaczej musisz wszystko rozmontować i złożyć ponownie. 2- Nie dokręcaj zbyt mocno śrub, ponieważ pleksi może być uszkodzony (patrz zdjęcie mojego błędu). 3- Myślę, że chodzi o poprawę opakowania. Całość jest w kopercie z bąbelkami, ale lepiej byłoby w pudełku. Świetny zegarek. Wiele efektów i łatwo programowalny. Wzięłam tę z kartą elektroniczną, szybka dostawa. Mam jednak wątpliwości co do funkcjonowania fotorezystora. Dwie wskazówki: 1- Nie zapomnij zamontować baterii, inaczej musisz wszystko rozmontować i złożyć ponownie. 2- Nie dokręcaj śrub zbyt mocno, ponieważ pleksi może się złamać (patrz zdjęcie mojego błędu). 3- Myślę, że opakowanie musi być ulepszone. Wszystko jest w bąbelkowej kopercie, ale pudełko byłoby lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo ładny zegar z dużą ilością ładnych funkcji, tylko mały problem jeden z liczby 2 przybył zepsuty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Trzeci przybył. Wszystko jest w porządku!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Przedmiot przyszedł bardzo szybko i dobrze zapakowany. Jedyną trudną częścią było odrywanie tak dużej ilości folii ochronnej. Bardzo łatwe do złożenia. Działa tak łatwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 024
    • Ft2 940
    • Ft11 771
    • Ft5 412
    • Ft28 094
    • Ft5 514
    • Ft5 983
    • Ft8 238
    • Ft2 673
    • Ft5 148
    • Ft4 138
    • Ft5 148
    • Ft3 182
    • Ft6 225
    • Ft9 697
    • Ft12 038
    • Ft5 412
    • Ft28 667