Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1262)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1262)
    • 5 Star(1212)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Dzięki Banggood za bardzo szybką dostawę ponownie, pakiet nie ma żadnych uszkodzeń wizualnych z transportu, mimo że myślę, że nieco więcej piany należy dodać zwłaszcza z wyświetlaczami, aby zapobiec jego uszkodzeniu w transporcie jest jedyną rzeczą, którą polecam, Torba antystatyczna jest zawsze mile widziana, więc brawa za zrobienie Banggooda. Znalazłem mały mostek lutowniczy pomiędzy anodą światła i ziemi, który musiałem wyczyścić, zanim będę mógł użyć wyświetlacza, zrobiłem kilka zdjęć, żebyś mógł sam zobaczyć most lutowniczy, ale to nic wielkiego dla mnie. Chciałem tylko, żebyś wiedział. Cieszę się, bo czuję się jak Boże Narodzenie za każdym razem, gdy otwieram nową paczkę od was.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Otrzymany w dobrym stanie i w znacznie krótszym czasie niż wskazane (10 dni przed datą pierwotnie planowaną) część modułu I2C była lekko zgięta, ale nic poważnego pierwsze testy wydają się wskazywać, że wszystkie działają prawidłowo Polecam produkt i sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Perfect. Uwaga: cena jest wyższa niż Aliexpress, ponieważ ta wersja ma już przylutowany interfejs I2C. Interfejs I2C pozwala na obsługę LCD za pomocą tylko 4 kabli! Świetnie. Proponuję użyć programu i2c_scanner arduino do weryfikacji adresu LCD (mój jest 0x27 i jest doskonale zgodny ze źródłami.ino wokół). Potrzebujesz biblioteki, żeby Arduino pracował z tym LCD. Wersja 1.1.2 autorstwa Brabandera (oficjalnie sugerowana przez arduino.cc) działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Miło jest mieć dodatkowe miejsce do pisania wiadomości. Opakowanie było dość dobre, a wysyłka była również szybka (2 tygodnie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Szybko przybył z BANGGOD EXPRESS. Przez połowę czasu. Węgierska poczta lub listonosz nie wnosi standardowych pakietów do domu. Albo wina listonosza, nie wiem. W każdym razie, wszystko tu jest w porządku. W zwykłym opakowaniu. Tak jak na zdjęciu. Jeszcze tego nie testowałem, ale jestem pewien, że będzie dobrze. Dzięki : Aleb12

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Naprawdę mi się podobało. Zrzut był bardzo szybki:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Paczka była bardzo starannie zapakowana i wyświetlacz przyszedł do mnie nieuszkodzony. Chwalę i mogę polecić 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Przyjęcie w ciągu 12 dni Świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Szybka dostawa dobrej jakości, ale trochę uszkodzone szpilki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Standardowy wyświetlacz dla aplikacji Arduino. Jasność jest wystarczająca dla moich celów. Przyjemny kolor i lekka realizacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 377
    • Ft4 018
    • Ft4 941
    • Ft6 029
    • Ft6 364
    • Ft4 353
    • Ft4 688
    • Ft2 413
    • Ft2 678
    • Ft3 348
    • Ft1 974
    • Ft6 821
    • Ft2 815
    • Ft5 023
    • Ft3 348
    • Ft4 688
    • Ft6 699
    • Ft2 343