Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1287)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1287)
    • 5 Star(1236)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Dzięki Banggood za bardzo szybką dostawę ponownie, pakiet nie ma żadnych uszkodzeń wizualnych z transportu, mimo że myślę, że nieco więcej piany należy dodać zwłaszcza z wyświetlaczami, aby zapobiec jego uszkodzeniu w transporcie jest jedyną rzeczą, którą polecam, Torba antystatyczna jest zawsze mile widziana, więc brawa za zrobienie Banggooda. Znalazłem mały mostek lutowniczy pomiędzy anodą światła i ziemi, który musiałem wyczyścić, zanim będę mógł użyć wyświetlacza, zrobiłem kilka zdjęć, żebyś mógł sam zobaczyć most lutowniczy, ale to nic wielkiego dla mnie. Chciałem tylko, żebyś wiedział. Cieszę się, bo czuję się jak Boże Narodzenie za każdym razem, gdy otwieram nową paczkę od was.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dokładnie tak, jak to opisałeś. Opakowanie jest w porządku, ale przydałoby się trochę więcej folii bąbelkowej. Jeden z otworów montażowych w kopalni został uszkodzony w transporcie. Nie miało to wpływu na wydajność urządzenia. Urządzenie działa dokładnie tak, jak powinno i jest dość jasne. W momencie składania zamówienia, to było tylko około 6 USD, co jest na pewno okazją. Dobra jakość, dokładny opis i czas wysyłki zgodnie z reklamą. Polecam, jeśli potrzebujesz ekranu LCD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Perfect. Uwaga: cena jest wyższa niż Aliexpress, ponieważ ta wersja ma już przylutowany interfejs I2C. Interfejs I2C pozwala na obsługę LCD za pomocą tylko 4 kabli! Świetnie. Proponuję użyć programu i2c_scanner arduino do weryfikacji adresu LCD (mój jest 0x27 i jest doskonale zgodny ze źródłami.ino wokół). Potrzebujesz biblioteki, żeby Arduino pracował z tym LCD. Wersja 1.1.2 autorstwa Brabandera (oficjalnie sugerowana przez arduino.cc) działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Miło jest mieć dodatkowe miejsce do pisania wiadomości. Opakowanie było dość dobre, a wysyłka była również szybka (2 tygodnie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Szybko przybył z BANGGOD EXPRESS. Przez połowę czasu. Węgierska poczta lub listonosz nie wnosi standardowych pakietów do domu. Albo wina listonosza, nie wiem. W każdym razie, wszystko tu jest w porządku. W zwykłym opakowaniu. Tak jak na zdjęciu. Jeszcze tego nie testowałem, ale jestem pewien, że będzie dobrze. Dzięki : Aleb12

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Naprawdę mi się podobało. Zrzut był bardzo szybki:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Przyjęcie w ciągu 12 dni Świetnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Szybka dostawa dobrej jakości, ale trochę uszkodzone szpilki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Standardowy wyświetlacz dla aplikacji Arduino. Jasność jest wystarczająca dla moich celów. Przyjemny kolor i lekka realizacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Nagyszerű kijelző , nagyon elégedett vagyok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 261
    • Ft1 577
    • Ft4 421
    • Ft5 828
    • Ft1 893
    • Ft1 893
    • Ft1 577
    • Ft992
    • Ft3 287
    • Ft1 195
    • Ft1 261
    • Ft1 893
    • Ft1 577
    • Ft11 058
    • Ft1 261
    • Ft2 209
    • Ft4 421
    • Ft3 647