Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(231)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(231)
    • 5 Star(214)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Az előző vásárláson és próbán felbuzdulva vásároltam ezt a másodikat, mellyel egy újabb ledfüzér Wifi vezérlése lesz megoldva. Az utolsó képen a programozáshoz szükséges nyomógomb is látható az előző vásárlásból.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Świetny produkt bardzo dobrze zapakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    W porządku, to przyszło szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    The Module came quite fast. But I could not conect it to my Windows 10 computer, unfortunatly. The error-message is in the first image. The CH340 driver was installed and works well with another board containig a CH340, as can be seen in the second image. I'm curios, if the installed chip is a CH340 becaus there is no number on the chip (third image). The signs on CH340 are normally visible very well. Because of this the module can not be used - what a pity! For further developement a switch to bring the ESP8266 into fimrware-upload-mode or modified wiring of the CH340 for automatic upload would be advantegouse.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Szybka dostawa. Tablica USB nie jest przeznaczona do programowania ESP01. ESP01 dostarczono z pamięcią 1M. Dodałem przełącznik, aby umożliwić programowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pomimo czasu zamówienia na koniec roku, dotarł w ciągu 10 dni. Co dziwne, nie przyszedł na wizytę domową, tylko do punktu bagażowego w pobliżu. Dobra cena, dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Opis wspomina o skoczku obok nagłówka.. Nie ma tam żadnych szpilek, jak można się spodziewać po sformułowaniu. Potrzebuje skoczków lub przełączników przylutowanych do tablicy dla funkcji programowych i resetowych, inaczej to tylko mostek z serii USB. Inni szczegółowo opublikowali swoje recenzje programisty. Założyłem kilka skoczków dla celów testów, jak pokazano na zdjęciu. Działa dobrze. Będzie prawdopodobnie lepszy programista, jeśli będę kontynuował z 01s i używać tej tablicy jako interfejs PSU/Serial, co będzie ładnie. ESP-01 jest przyzwoite. Lepsza jakość lutowania niż „programista". Cztery starty, a nie trzy, ponieważ w momencie pisania, pakiet ten kosztuje mniej niż ESP-01 lub sam programista.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Przylutowałem dwa przyciski dotykowe do adaptera USB, w ten sposób stał się adapterem programowym dla PlatforIO lub Arduino. Aby uruchomić tryb programowania, należy wcisnąć i przytrzymać przełącznik IO0 i wcisnąć przycisk RST.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Jest to świetne, jeśli chcesz pobłysnąć ESP01, który jest z nim lutowany w przełączniku i nacisnąć go podczas wstawiania na PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    With programmer button it is much more usable. ;)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$5.99
    • US$3.99
    • US$7.99
    • US$11.21
    • US$16.65
    • US$4.99
    • US$8.39
    • US$5.74
    • US$5.99
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$9.99
    • US$10.49
    • US$27.99
    • US$5.99
    • US$12.99
    • US$6.60