Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(392)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(392)
    • 5 Star(377)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    To jest po prostu ESP32 DevkitV1. Działa tak, jak każda inna rada deweloperska ESP32. Polecam każdemu, kto chce mikrokontroler wifi i kupię ten produkt ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    These are good little micro controllers for a variety of different projects. I always have a few of these on hand for the next 'invention'. Be aware that GPIO 14 is incorrectly labeled as 'D11' and GPIO 18 is labeled as 'D10'. One star off for quality control since 2 of the last 5 failed after a few weeks. Having said that, I do have some of these that have been running non-stop and problem free for over a year.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Jestem taką fanką, że zamawiam ją w paczkach. Niezbędny do różnych rzeczy... Za dużo rzeczy:) Idealne i tanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Przybyli przed spodziewaną datą dostawy. Dobra ochrona antystatyczna (plastikowa otoczka z jednym opakowaniem pianki wokół płyt obwodowych. Nagłówki szpilki nie lutowane tylko w opakowaniu. Jest to lepsze dla niektórych projektów, ponieważ wystarczy dołączyć tylko kilka połączeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dostarczenie jest dobre 12 dni, ale nie próbowałem, ponieważ dotarł teraz, ale jest zamówienie, które nie dotarło i godzina zamówienia 12/31/20 i numer zamówienia: 947957 Nazwa: Mohamed Saleh Czas zamówienia: 19:14:22 Grudzień 31 2020

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Spokojny esp. Wygląda na bardzo czyste i nowe. Świetny zakup i jest to fajny mikrokontroler. Polecam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Otrzymał w dobrym porządku i kurier był szybki. Paczka była również dobrze zapakowana, dzięki, ale nadal trzeba przetestować komponenty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Przybył bardzo szybko. Idealny pakiet w antystatycznym worku. Poleć to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Świetny ESP32 z dużą ilością połączeń. Wymaga naciśnięcia przycisku rozruchu podczas migania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 575
    • Ft4 024
    • Ft2 165
    • Ft3 212
    • Ft1 236
    • Ft1 855
    • Ft1 236
    • Ft2 165
    • Ft1 236
    • Ft1 546
    • Ft2 630
    • Ft2 475
    • Ft1 236
    • Ft2 165
    • Ft2 785
    • Ft4 646
    • Ft3 094
    • Ft2 859