Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    To był mój pierwszy raz, gdy lutowałem SMD - miałem dużo zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Bardzo ładny zestaw. Wiele funkcji i komplet. Działa bardzo dobrze i jest precyzyjny. Estetycznie jest świetny i łatwy do zrobienia. Świetny do nauki spawania komponentów SMD. Naprawdę ładny zestaw. Wiele funkcji i komplet. Działa bardzo dobrze i jest precyzyjny. Estetycznie jest świetny i łatwy do zrobienia. Świetnie nauczyć się, jak lutować komponenty SMD.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    крутотенечка, паять паяльником тяжело, требуется тонкое жало и не трясущиеся руки, у меня только паяльник)) в итоге поднялся скилл, и в доме появились цифровые часы!)) Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    UA
    15/10/2018

    Недавно заказал в магазине DIY часы, которые нужно спаять, что бы они начали работать. Посылку на удивление получил очень быстро, за 14 дней в Украине. Приехал полный набор который состоял из панели LED диодов, микросхемы, контроллеры и конденсаторы. На первый взгляд показалось, что собрать самому будет тяжело, но рассмотрел все детальней, понял что нету никаких проблем. Материал продукции очень качественный, что на удивление. Порадовало так же и простота в зборке. Детали подключаются все к плате, и на задней части просто запаиваются контакты. В конечном результате получаются очень красивые и креативные часы

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    El contenido del paquete fue envuelto muy simple sin caja, únicamente bolsa con las piezas del reloj, sin embargo se entiende que sea para reducir el costo del producto. en resumen el reloj funciona correctamente tiene muy buenas funciones. Lo único que no me gustó fue la calidad del pcv , y el armado fue algo fácil teniendo las herramientas adecuadas. deberían de recordar que el intrucctivo de ensablaje se encuentra dentro de la descripción del producto de la publicación. recomendado.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2020

    Naprawdę ładny zegar! Wcześniej kupiłem inny diody zegar od Geekcreit, a ten jest jeszcze lepszy. Jest to wiele funkcji i ogólny wygląd zegara jest naprawdę świetny. Jak wspomnieli inni użytkownicy, prawdą jest, że niektóre kropki są mniej oświetlone niż pozostałe, w zależności od liczby wyświetlanej. Jest to drobna wada, która jest prawie niewidoczna z daleka. Lutowanie było trochę trudne. To był mój pierwszy raz w lutowaniu SMD i mimo, że popełniłem wiele błędów, zegar działa idealnie. Więc myślę, że większość ludzi byłaby w stanie to złożyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Bardzo ciekawy produkt w tej cenie. Zamówiony z brytyjskiego magazynu i przybył w ciągu pięciu dni. Wiele funkcji i ustawień. Możliwość zasilania baterii. Dla mnie satysfakcja. Zamówiona biała wersja. Na zdjęciach wygląda niebiesko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2018

    confesso que tive dificuldades de fazer as soldas mas deu tudo certo no final!!! um pouco de persistencia que tudo da certo! kkkk mas o resultado ficou incrivel! otimo relorio e otimas funcoes vale muito a pena! https://www.youtube.com/watch?v=7TriRhxUZT8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2018

    Fun to solder it. Instruction manual is perfect. Animations and settings are very nice. Acrylics case is very nice. What else..Don’t hesitate to buy it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2018

    This one is complete DIY clock. Every feature are here. Lots of fun to made this clock using with very less components. I love this. you all of you must try. thanks for banggood for fast delivery and seller for perfect product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.18
    • US$21.09
    • US$25.71
    • US$11.54
    • US$12.99
    • US$5.99
    • US$17.31
    • US$84.99
    • US$11.99
    • US$6.99
    • US$11.99
    • US$6.89
    • US$27.99
    • US$4.99
    • US$8.39
    • US$8.99
    • US$4.09
    • US$43.88