Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    Największa zabawa. Działa doskonale. Jest to nowa wersja zestawu radia diy fm i jest naprawdę ulepszona i lepsza w jakości..Bardzo polecam ten zestaw dla wszystkich

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Wyśmienicie W jednej z otworów należy umieścić podkładkę izolacyjną, ponieważ po umieszczeniu śruby zwarci przewody PCB. UWZGLĘDNIAJĄC!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Niesamowite zestaw DIY, wszystkie komponenty są poprawne z niektórymi częściami zamiennymi. Jakość dźwięku jest głośna i przejrzysta. Jedynym minusem jest to, że nie może utrzymać ostatniego kanału radiowego po wyłączeniu zasilania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    The radio is powered from a 5 V USB mains power supply which is not supplied. Included is a power cable from USB-A to standard 5.5 x 2.1 mm power plug. Dominant on the front panel is the display. It shows '==STEREO RADIO==', but that does not make sense, as the radio has only one built-in speaker and is therefore mono. Above the display is a row of ten LEDs. These form a double LED VU-meter, controlled by two KA2284 chips. Below the display, there are two large red push button switches and four small black push buttons. The left red switch turns the radio on or off. Irritating is that the last settings are not stored in the memory. The radio will always start up at the lowest frequency in the FM band that gives an acceptable signal and with the volume set to 8.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Świetny projekt DIY, Brak schematów, ale jest łatwy w montażu, LCD nie pokazuje właściwych informacji, ale udało mi się go użyć bez ekranu LCD, dźwięk jest czysty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Nigdy nie myślałem, że może być tak łatwo zbudować bez żadnych instrukcji. Jeden rezystor zaginął, ale zamiast tego miał 2 wzmacniacze. Nie mogę twierdzić, że się zgubiło. Zaskakująco dobry ton. I przynajmniej tutaj, w Finlad, większość stacji radiowych łatwo znalazła. Za te pieniądze, świetny interes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    To dobra praca, polecam ją. To dobra praca, ale kiedy podkręcisz za głośno, dźwięk się trochę denerwuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    nice FM radio kit wel works perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Ma przyzwoity dźwięk i zasięg. I było całkiem fajnie poskładać, miałem mnóstwo 10K, ale zbyt mało rezystorów 1K. To żaden problem, cieszę się, że to działa zgodnie z przeznaczeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Świetny produkt, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 173
    • Ft8 488
    • Ft2 903
    • Ft4 784
    • Ft16 178
    • Ft5 082
    • Ft4 085
    • Ft3 629
    • Ft4 611
    • Ft3 456
    • Ft2 538
    • Ft5 280
    • Ft5 809
    • Ft2 513
    • Ft5 280
    • Ft3 271
    • Ft7 859
    • Ft1 318