Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Następnego dnia dotarł bezpiecznie. Budynek postępuje dobrze. Jedyne co mnie wkurza to to, że nogi rurki były skręcone i przywiązane do siebie. To sprawia, że jest to dość niezręczne do prostowania i włożenia do tablicy, ale nie niemożliwe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Świetny zegarek kompaktowy! Ze starannie zapakowanymi rurkami i dobrze wykonanym obwodem. Kilka doświadczeń w użytkowaniu: Brzęczyk może być atenuowany z rezystancją 100 Ohm; odbiornik podczerwieni może potrzebować przełącznika lub osłony, ponieważ czasami reaguje na sygnały z innych pilotów podczerwieni. Ale można je drobno skorygować przy odrobinie oporu, tak aby włókna grzewcze żadnej z rurek świeciły wyraźnie; termometr IC jest lepiej umieszczony poza polem, aby zmierzyć bardziej realistyczną temperaturę. Dzięki projektantowi za danie tak wielkiego doświadczenia z jego konstrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Przesyłka była poniżej 10 dni, z DHL i namierzona. Wszystkie części są nowe, lampy wykonane w latach 1992-1993. PCB jest świetne, bardzo łatwe do lutowania. Instrukcje są po chińsku, ale wszystkie elementy są oznaczone na tablicy. Musiałem znaleźć instrukcje dla pilota w Internecie, aby ustawić zegar. Zestaw jest ładny, ale wymaga lepszych instrukcji i diagramu w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Produkt jako opis. Dobrze zapakowane w folię bąbelkową wewnątrz kartonowego pudełka. Delikatne rury VFD były bardzo dobrze chronione. Złożyłem wszystko bardzo szybko i łatwo. Instrukcje były bułką z masłem do odczytania tak jak po chińsku, a my w Europie uczymy się chińskiego od pierwszej klasy. Byłby Harden, gdyby były w języku angielskim, ponieważ niewiele osób studiuje angielski. Przygotowałem wszystko do testu funkcji i włączony. Niespodzianka, niespodzianka... zegar nie działał, nie mógł zmienić daty i godziny. Wykryto zapasową baterię CR1220, zmierzono 0V i chip RTC DS3231SN miał usterkę wewnętrzną wykazując niską odporność na grunt w bloku sterowania. Te dwa zostały wcześniej odsprzedane w fabryce na głównym pokładzie. Wymieniłem je i zegar zaczął działać. Dobra komunikacja ze sprzedającym, zgodził się zwrócić. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Dzieciak sam wszystko lutował. Ale nie wiemy, jak to zrobić, jeden po drugim nie zmienia się (czas, data, temperatura). Lepiej, żeby tylko czas pokazał 🧐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2019

    Molto bello e semplice da assemblare. I led si sincronizzano da soli dopo pochi minuti di funzionamento, attenzione a tagliare i pin dei tubi all'altezza giusta, ci sono componenti in piu in caso si dovessero perdere, inserire i chip dopo aver saldato la base alla sua pcb. Ho saldato la batteria alla fine. Rispettate le polarita' dei componenti. Puntate i tubi con due saldature leggere poi fate l'allineamento verticale. Ho tagliato 21mm di ogni gamba dei tubi , questa e' una buona lunghezza che vi permette di giocare sull'altezza finale, sotto rimarranno 5/7 mm di gioco. Per saldare stagno da 0,8 - 1 mm. Mi sno divertito molto e alla fine la soddisfazione e' garantita. Esteticamente molto bello. Si configura da telecomando Assolutamente consigliato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Był mały problem z montażem, pomyliłem lokalizację 4 części. Ale na szczęście nic się nie spaliło Zegar jest bardzo ładny i polecam wszystkim, również spojrzeć na proces montażu: https://www.youtube.com/watch?v=0eFop9TB1Rs&t=10s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    Часы красивые, спору нет. Лампы новые. Сборка заняла порядка 6 часов. Сложность пайки 2-3 балла из 5, и только по тому что, проблем отлично паяются rgb диоды, ну или паяльник нужен с очень, тонким жалом. Отдельное спасибо, производителю за инструкцию на китайском языке и за китайский блок питания. Часы способны показывать температуру, в помещении, но правильно, они её показывать будут, только первые минуты две, а потом температура в корпусе часов начнёт подниматься и соответственно начнут врать

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Bardzo ładny zestaw z dobrej jakości komponentami. Zabawa do budowania, gdy masz jakieś doświadczenie, ponieważ niektóre z Lutowanie jest podstępne (RGB-Leds) Szkoda, że nie ma schematów włączonych w razie problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2018

    Easy to assembly and working well at the first test

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$23.55
    • US$8.09
    • US$17.99
    • US$23.09
    • US$13.00
    • US$18.99
    • US$21.84
    • US$29.79
    • US$8.49
    • US$26.99
    • US$36.99
    • US$14.99
    • US$19.64
    • US$69.99
    • US$9.99
    • US$37.99
    • US$16.99