Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/05/2021

    I finished, but the colour is not beautiful! It's blur, don't like advertising product picture.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    KIT DE ELECTRONICA LABORIOSO PARA ARMAR, Pero Vale La Pena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Projektantowi się podobało! Wysokiej jakości płyta obwodów drukowanych, elementy są wkładane z zapasem (z wyjątkiem żetonów, naturalnie). Lutowanie nie jest trudne - w opisie znajduje się odniesienie do instrukcji z obrazkami. Najtrudniejsze dla laika jest schwytanie sterownika STC, reszta nie stanowi problemu. Umieściłem na zdjęciu зубочисткуę na wadze. A teraz funkcjonalna. Zegar działa dość szybko, obserwując czas na nim nie jest zbyt wygodny. W wizualizatorze muzycznym wszystkie efekty działają dobrze, ale tylko w dobrej głośności z kolumn ))) Najbardziej lubiłem tryby zmiany koloru - w półmroku wygląda bardzo dobrze! W końcu dał dziecku, jest zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2019

    Produto muito interessante com várias funções e modos de exibição a qualidade dos componentes muito boa, a montagem do kit é bem divertida. A montagem exige atenção e precisão principalmente na soldagem dos integrados... RECOMENDO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2019

    I found this really good for learning SMD soldering (along with youtube vids). you definitely need fine solder, magnifiers a fine tip and tweezers for this one and I found a flux pen really helped. I only had one led out on power up but it was just a quick touch up of the driver transistor. kit looks great for the price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Produkt jako opis. Zmontowany zestaw diy i przetestowany ok. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    fantastic kit. main qfp44 is the hardest part. super colorful and pretty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Beautiful design. Mine has some kind of issue with the spectrum analyzer gain but it does work. buy it for the color cycle mode!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Kit wygląda świetnie, z świetną jakością budowy, jak również. Można go wtedy dostosować do swoich potrzeb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Produkt pasuje do opisu, to drugi jaki kupuję mam nadzieję, że działa idealnie jak poprzedni. Dostarczenie było bardzo szybkie, brak go złożyć i cieszyć się innym jakościowym produktem z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 296
    • Ft6 620
    • Ft1 494
    • Ft6 132
    • Ft5 412
    • Ft19 496
    • Ft2 545
    • Ft6 368
    • Ft6 250
    • Ft5 514
    • Ft4 138
    • Ft6 581
    • Ft7 961
    • Ft1 749
    • Ft1 335
    • Ft8 343
    • Ft3 679
    • Ft1 271