Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1355)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(1355)
    • 5 Star(1238)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    To jest takie piękne i łatwe do zrobienia. Ale nie ma instrukcji napisanej na papierze, a pobrana instrukcja z linku nie jest poprawna.(nie było w niej kilku rezystorów) Więc jeśli zrobisz to, rezystory lutownicze w ten sposób : CZĘŚĆ A R1=10k R2=1k R3=10k R4=1k R5=10k R6=1k R7=2,2k CZĘŚĆ B R1=10K R2=1k R3=10k R4=1k R5=10k R6=1k

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Ładny zestaw treningowy. Jakość płyt obwodowych drukowanych jest wysoka: tory są gładkie bez pęknięć, dziury są metalizowane. Jeśli idzie to łatwo, internet ma podręczniki i wideo. Zmontowany projekt zaczął działać od razu zarówno za pomocą kabla USB, jak i trzech baterii AA. Tak się składa, że mam zestaw, w którym każda dioda oświetla поочерёдно w trzech kolorach: czerwonym, zielonym i niebieskim. Są cztery otwory w podstawce, więc może w przyszłości zrobię ochronną walizkę dla tego drzewa. Należy również dodać, że ten projekt ma bardzo niskie zużycie prądu około 16 mA. Wspaniały prezent noworoczny. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Do kolorowych diod, spójrz na moje zdjęcia! Zaczynając od lutowania żelazka polecam kupić! Przyjemność montażu choinki jest wielka! Całe szczęście i zdrowie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Gyors volt a szállítás.2 csomagot rendeltem, minden rendben volta csomagolással és a szállítással is.Gyorsan össze is szereltem az egyik készletet. Delivery was fast. I ordered 2 packages, everything was fine with packaging and delivery. I also assembled one of the kits quickly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Bardzo zabawny świąteczny projekt. Instrukcje były drukowane, ale niektóre części nie zostały rozpoznane. Ale to nie był problem. Byłoby to dość trudne dla początkującego, ponieważ trzeba mieć przynajmniej trochę wiedzy o obwodach i ćwiczyć z lutowaniem. Efekt końcowy był świetny. Drzewo wygląda bardzo ładnie, gdy miga. Polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Doskonały świetny zestaw, bez instrukcji, ale to część zabawy!, jest pdf, więc dobrze Zajęło mi kilka godzin relaksując się lutowanie (pracuję wolno) muszę użyć licznika do identyfikacji rezystorów, które częściowo są do mojego oka/wieku Ale to był mój jedyny problem, dobrze się układa i działa na rzecz przyjemności Wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu (mam wielokolorowy jeden) działa dobrze na baterii lub na ładowarce do telefonu itp Potrzebujesz dobrej końcówki lutowania żelaza i dobrego lutowania... Szkoda, że nie kupił sobie teraz pary, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Artykuł wygląda bardzo dobrze i kompletny jak wygląda na zdjęciu, ale jest nieuzbrojony i nie mam z tym problemu, ale nie ma sposobu, aby wysłać instruktaż z opcją i formą montażu proszę nie wiedzieć gdzie się porozumieć, aby wysłać mi instrukcję montażu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Produkt osiągnięty, wysokiej jakości produkt, niż Banggood. . . . Produkt jest tutaj. Produkt jest wysokiej jakości. Dzięki, Bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Naprawdę fajny i prosty w budowie zestaw DIY.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Naprawdę dobry i prosty w budowie zestaw DIY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 745
    • Ft7 051
    • Ft9 158
    • Ft1 279
    • Ft4 229
    • Ft3 967
    • Ft2 241
    • Ft7 475
    • Ft1 279
    • Ft3 170
    • Ft8 242
    • Ft4 272
    • Ft2 562
    • Ft13 857
    • Ft12 822
    • Ft5 493
    • Ft11 601
    • Ft6 345