Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1362)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(1362)
    • 5 Star(1245)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2021

    Do kolorowych diod, spójrz na moje zdjęcia! Zaczynając od lutowania żelazka polecam kupić! Przyjemność montażu choinki jest wielka! Całe szczęście i zdrowie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Produkt osiągnięty, wysokiej jakości produkt, niż Banggood. . . . Produkt jest tutaj. Produkt jest wysokiej jakości. Dzięki, Bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Fajnie było to zmontować. Idealny projekt na świąteczny czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    /Buen Articulo, /wspaniały żołnierz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Pozostaje tylko na nim jeździć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2017

    All components included easy to solder, good for beginners bcps are labeled for most components 10k (r1,r3,r5 = brn,blk,org,gold) resistors, transistors, capacitors, switch and power connectors are clearly marked 2.2k (red,red,red,gold) goes in r7 on pcb 'A' all others resistors are the 1k (r2, r4, r6 = brn,blk,red,gold) the r7 2.2k resistor runs the top led my kit included one extra led, and had one bad led tree stands 5.5x2.5x2.5 when completed very low power draw, 0.05a

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2017

    Vor kurzem habe ich den Bausatzsatz erhalten und, nachdem ich eine Bauteiliste entsprechend der gelieferten Bauteile im Internet gefunden habe, zusamen gebaut. Nach dem Zusammenbau und dem harten Test, habe ich ein paar Bilder gemacht. Ausserdem habe die Bauteilliste beigelegt. Viel Spass beim Löten.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    To jest takie piękne i łatwe do zrobienia. Ale nie ma instrukcji napisanej na papierze, a pobrana instrukcja z linku nie jest poprawna.(nie było w niej kilku rezystorów) Więc jeśli zrobisz to, rezystory lutownicze w ten sposób : CZĘŚĆ A R1=10k R2=1k R3=10k R4=1k R5=10k R6=1k R7=2,2k CZĘŚĆ B R1=10K R2=1k R3=10k R4=1k R5=10k R6=1k

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Ładny zestaw treningowy. Jakość płyt obwodowych drukowanych jest wysoka: tory są gładkie bez pęknięć, dziury są metalizowane. Jeśli idzie to łatwo, internet ma podręczniki i wideo. Zmontowany projekt zaczął działać od razu zarówno za pomocą kabla USB, jak i trzech baterii AA. Tak się składa, że mam zestaw, w którym każda dioda oświetla поочерёдно w trzech kolorach: czerwonym, zielonym i niebieskim. Są cztery otwory w podstawce, więc może w przyszłości zrobię ochronną walizkę dla tego drzewa. Należy również dodać, że ten projekt ma bardzo niskie zużycie prądu około 16 mA. Wspaniały prezent noworoczny. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2018

    Ёлка замечательная! Набор отличный! Взял разноцветную - красота неописуемая. Все светодиоды хаотично загораются разными (рандомно) цветами. Доволен. До нового года как раз успел.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$21.09
    • US$31.49
    • US$25.18
    • US$25.71
    • US$4.19
    • US$18.78
    • US$7.34
    • US$11.99
    • US$5.99
    • US$3.49
    • US$8.39
    • US$6.89
    • US$5.99
    • US$29.99
    • US$18.99
    • US$16.99
    • US$7.62