Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Proste do realizacji z interesujących funkcji przydatnych dla elektronicznego hobbysty. Jeśli chcesz, możesz go zaprogramować, aby robił inne i bardziej rozwinięte rzeczy. Zabawny i przydatny. Proste do wykonania z ciekawych funkcji przydatnych dla elektronicznego hobbysty. Jeśli chcesz, możesz go zaprogramować, aby robił inne i bardziej zaawansowane rzeczy. Zabawne i użyteczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    To wspaniały zestaw kalkulacyjny, ale chciałam zrobić własny program do obliczeń, więc zmodyfikowałam ten zestaw do kalkulatora. 1. Zmienił procesor z IAP15W413AS na PIC18LF2685. 2. Dodać złącze ICSP i zresetować obwód. 3. Dodać jasność LCD i wyregulować otwór. 4. Dodaj otwory do wymiany baterii 5. Zmieniłem D1 na diodę barierową Schottky'ego. 6. Programowanie zostanie utworzone. Nie mogę się doczekać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    funny thing. upsides great build quality. nice soldering test backlight display, everything fits just great downside: display contrast cannot be changed, so it is very! hard to read. not sure if this can be fixed.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    I ordered one as a sample to test, if I could build this with our youth group. I think this is a nice project and I'll try to check with customs what it will cost to buy these as a bulk order. However, there is a written Manual, but that is out of date. There is a written link to an online manual on that small paper, you should use this to build it. Unfortunately the manufacturer decided to pack smaller rubber feet and these are now to flat. As a result the screws scrape on your desk. You need to file them about 1mm down. A big problem are the push buttons. These are so loud that you will not use this calculator at work or in class. The sound definitely steps on anyone else's nerves. However, nice little fun project and very affordable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2019

    การประกอบ ไม่ยาก ครับ สินค้าค้าสวยงามใช้งานได้จริงครับ ชอบรูปแบบการคำนวน แสดงผล โจท ด้วย

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Dobrze zabawne do montażu kalkulator działa bardzo dobrze dobra zabawa, jedynym negatywnym punktem jest to, że nie dochodzi baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2018

    Easy to fit, all parts fit well. It works well, it's a nice device, it's handy for easy scaling.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2019

    kit facile à monter, fonctionne parfaitement!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    mto bom faz cálculo de resistor, led.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2018

    Works vell with 5V 500mA power suply (no battery need). Conversion HEX-Dec works well, DC current for LED and color rings too. Calculator works with 7 digits only, but no problem. Finaly, everything works good. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 046
    • Ft4 968
    • Ft12 651
    • Ft6 625
    • Ft4 968
    • Ft3 643
    • Ft2 648
    • Ft2 407
    • Ft2 980
    • Ft6 957
    • Ft4 968
    • Ft4 637
    • Ft2 648
    • Ft6 023
    • Ft3 311
    • Ft3 311
    • Ft9 036
    • Ft2 618