Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Dobry analizador Audio Specter, laborioso do uzbrojenia, ale jest wart rezultatu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Dobrze przyjęty, jeszcze nie zmontowany ani przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    Por alguna razón me dejé llevar por el video y las fotos pero no sabía que viene desarmado. ahora voy a ver como lo ensamblo. PD. debería traer manual ya que no se que resistencias van en su lugar y las polaridades de los leds. voy a experimentar. espero excelentes resultados. el envió fue rápido.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    llego más pronto de lo esperado excelente vendedor y el artículo bastante interesante nada más ay que tener paciencia para armarlo gracias a banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2017

    Great DIY set. As many wrote before, the main issue is to solder 255 leds - i did it with soldering paste and hot air gun. You have to check each column/each led before soldering IC because i found 2 shortcuts and 3 badly soldered leds :-) Looks great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2017

    Простая в сборе схема. Никакой смысловой нагрузки спектрограмма не несёт, но симпатично. Люблю на компьютере в фоне слушать музыку, поэтому поставил рядом с монитором на радость глазам.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Not Ready to use !!! Delivery time 32 days

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2017

    I built the product (DIY) the light is pretty low i made some pictures compare to my banggood DIY clock. This visualizer is useless, i made this pictures at night with lamp light so this product useless in daylight. The flashing is pre programmed not the music controll the lights every time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    Ótima diversão o kit possui componentes SMD é necessário experiência nesse tipo de componente recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Super super, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 239
    • Ft2 406
    • Ft6 811
    • Ft3 504
    • Ft8 253
    • Ft16 172
    • Ft5 674
    • Ft3 782
    • Ft1 963
    • Ft13 419
    • Ft5 569
    • Ft7 863
    • Ft2 271
    • Ft5 241
    • Ft1 341
    • Ft2 750
    • Ft6 772
    • Ft9 839