Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    To było dobrze zapakowane. Nic nie zostało uszkodzone w transporcie morskim. Jak można se se jest wiele małych komponentów SMD. Nie była to instrukcja włączona lub jakikolwiek link w pakiecie. Mam nadzieję, że znajdę na ten temat instrukcje w Internecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Dokumentacja (BOM) znaleziona w Internecie jest błędna w stosunku do otrzymanych produktów. Oznaczenia na PCB nie są zgodne z wartościami kondensatorów. Odręczne notowanie na opakowaniu kondensatorów nie jest czytelne. Kilka komponentów zostało już przylutowanych do pcb (przed przybyciem), co najmniej jeden z tych elementów (rezystor) ma złą wartość w porównaniu do notacji na tablicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2017

    Упаковано хорошо, на пайку времени нет, обязательно если есть возможно отпишусь дополнительным отзывом.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    free shipping, cheap in price and good quality. All you need is skills and you're good to go

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2017

    It came in three weeks. I am satisfied with the purchase. I recommend!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2017

    looking forwart to build this kit successfull

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    To działa i wygląda świetnie! Udało mi się to naprawić za pierwszym podejściem, będąc bardzo ostrożnym ze wszystkimi łącznikami lutowniczymi. Sprawdź, sprawdź i sprawdź jeszcze raz. Będziesz potrzebował mikroskopu do lutowania wszystkich diod LED. Ten zestaw jest nietrywialny - jeśli nie masz doświadczenia w budowaniu takich zestawów, prawdopodobnie nie odniesiesz sukcesu. Zestaw zawiera wszystkie typowe problemy z instrukcją: słaby angielski, ograniczone wyjaśnienia, niespójności części i w instrukcji itp. Wszystkie potrzebne części są w zestawie i w końcu doszedłem do wszystkiego z dostarczonych materiałów. To właśnie sprawia, że coś takiego jest zabawne. Więc jeśli jesteście gotowi na wyzwanie, zdecydowanie polecam ten zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Doskonale, ale instrukcja montażu jest dość słaba, nie wiesz, gdzie je umieścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Zestaw przybył w doskonałym opakowaniu, na pewno bardzo złożonym, ale zabawne, będę zacząć go wkrótce składać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    oggetto divertente , e per imparare anche a saldare smd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$18.99
    • US$23.09
    • US$18.39
    • US$25.61
    • US$12.99
    • US$9.23
    • US$8.49
    • US$6.93
    • US$179.39
    • US$19.64
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$17.31
    • US$6.89
    • US$69.99
    • US$21.93