Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1663)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(1663)
    • 5 Star(1504)
    • 4 Star(83)
    • 3 Star(31)
    • 2 Star(22)
    • 1 Star(23)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/07/2021

    To był świetny projekt. Mój pierwszy zegar. Niestety instrukcje były po chińsku, więc musiałem zakodować, aby szukać instrukcji angielskiej, ale jeszcze lepiej znalazłem film YouTube z zegarem bardzo podobnym do tego. Więc z przewodnikiem z YouTube i uzyskaniem kilku wskazówek z opinii ludzi udało mi się to poskładać. Jeśli ja mogę to zrobić z małą wiedzą o elektronice każdy może.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Bom kit, fácil de montar, muito divertido e útil. Para quem tiver pouco conhecimento é só assistir o vídeo. Convém ter uma ponta de ferro de solda fina. Good kit, easy to assemble, very fun and useful. For those with little knowledge, just watch the video. It is a good idea to have a fine soldering iron tip.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Otrzymany w ciągu tygodnia zgodnie z oczekiwaniami produkt nie doznał żadnych uszkodzeń ogłoszenie jest w języku angielskim, ale całkowicie zrozumiałe mały zestaw wygląda ładnie Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Упакованно okultyzm. Wszystko przyszło w jednym kawałku. Łatwy w montażu. Przystojniak w akcji. Polecam zakup. Kupię więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Arrived in good shape, earlier than expected. Good quality kit, the only issue was an apparently faulty RTC chip. (reset to 7:59, no rollover to 8:00 or beeping ) Replaced with one I had on hand, and off it went.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Kompletny zestaw po zmontowaniu blachy (jeszcze niespawane) Zamówienie 24/04 Przybycie dnia 12/04 Klasyczne opakowanie białej torebki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetny zestaw, zabawny w budowie i polecany! Sprawa jest trochę trudna, ale film pomaga. Zamówiłem chip STC15W408AS i spróbuję tego firmware, aby uniknąć irytującego przełączania pomiędzy czasem/data/temperatura/dzień tygodnia: https://github.com/aFewBits/stc-led-clock

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    To świetny zestaw. Bardzo łatwy w budowie, zwłaszcza z filmem w wykazie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zbiórka nie jest problemem dla nieco wykwalifikowanych. Wyświetlacz może być lutowany przez rezystor o 330 Ohm tylko Mostki PIN 6 i 7 oraz z Rezystor 330 Ohm na szpilce 14.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Paczka została szybko przyjęta, zaopatrzona w jakość. Cieszył się, że wielkość Cyganów na zdjęciu wydawała się mniejsza, ale w rzeczywistości duża i piękna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 605
    • Ft3 494
    • Ft3 630
    • Ft4 541
    • Ft4 892
    • Ft3 024
    • Ft3 366
    • Ft44 182
    • Ft5 592
    • Ft4 892
    • Ft2 794
    • Ft4 541
    • Ft11 186
    • Ft4 175
    • Ft24 216
    • Ft4 193
    • Ft8 171
    • Ft3 842