Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(578)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(578)
    • 5 Star(522)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    To był mój trzeci w historii projekt lutowania, miał swoje momenty, ale cieszę się, że w końcu go skończyłem. Budzik nie działa, ale mnie to nie obchodzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Wygląda ładnie i prosto w montażu, ale potrzeba instrukcji przynajmniej w języku angielskim. Uaktualnię tę recenzję po złożeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Ładny, mały projekt lutowania radia, jak zwykle niezbyt dobre instrukcje, ale wszystkie elementy są drukowane na PCB tak łatwo. Kupię innego, który nauczy mojego wnuka o elektronice. Może pozwoli mu się trochę przylutować, jako na tyle tani, by nie martwić się o zniszczenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Właśnie dostałem paczkę z diagramem obwodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2017

    La compre por entretenerme en su montaje y decir que me ha sorprendido gratamente, tiene reloj y alarma, lo que no me había quedado claro en la descripción, pero la trae. Por buscar una pega la recepción no es muy muy buena y el dial avanza muy rápido, por lo demás perfecto. P.d. Elegí la que ya traía soldado el display, creo que la gente que dice que el display está defectuoso, es por la complejidad en el montaje de este.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2016

    I'm amazed...this turned up 3 days after I ordered it. I put it together over an hour last night...there is something therapeutic about just building a kit. Once together I tuned the, um...tuner...and it worked fine. Absolutely no issues whatsoever. A great introduction to electronics and a nice kit for the more experienced to use to unwind.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    Radio zum selber löten . Das Radio ist leicht zu löten .Aufpassen sollte man bei den Ic 2. Der ic 2822M sollte nämlich nicht zu heiß gelötet werden. Sollte dieser ic einmal defekt sein, läst er sich problemlos tauschen.Bei der Verarbeitung des Gehäuses sollte man ein paar Abstriche akzeptieren. Im ganzen ein schönes Diy Radio .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2018

    I got the package fast from Banggood. Thanks Banggood!. The kit is easy to made. But i order 2 kits and the challenge was to made 1 component. And is works. Only the hard thing is that you don't have much space in this radio kit. See the foto's below for the results. If you want to see this work. Search on YouTube. Banggood radio kit customized

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2019

    Отличный DIY конструктор радио. Детали упакованы нормально, все приехало целое, хоть и долго. Немного грубовато (скорее дешево) отлит корпус, ну да и хсн. Печатная плата аккуратная. Для сборки лучше использовать не родную принципиалку из комплекта, а инструкцию из интернета.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    I'm still a relative beginner at soldering and decided to challenge myself with the more advanced version of this project. The documentation included with the project is scarce and mostly in Chinese. It wasn't immediately clear how some parts were meant to be used, but figuring that all out was part of the fun for me! Surface mounting the chip on the display unit is difficult, but a good learning experience. In the end, it took a few tries, but I got everything working, so it was a really satisfying experience and I enjoyed it. Recommended for beginners who are ready to take their skills a step further. Great as an early intermediate project.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 845
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft5 715
    • Ft9 194
    • Ft4 415
    • Ft2 988
    • Ft4 138
    • Ft3 182
    • Ft9 296
    • Ft3 676
    • Ft11 465
    • Ft5 349
    • Ft1 908
    • Ft8 024
    • Ft3 182
    • Ft5 412
    • Ft3 676