Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(695)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(695)
    • 5 Star(671)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Товар пришёл вовремя,упакован в пакетике.Качество очень хорошее.На картинке кажется больше чем на самом деле.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Produkt jest dokładnie zgodny z opisem. Przybyło bardzo szybko i wysłane do Ameryki. Jak dwa dni, Amazon ma teraz problem z robieniem tego. Prosty chip dla dźwięku FX i nie tylko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Received in good order. Look well packed in anti static plastic. Still need to test them yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Zajęło to dokładnie rok od momentu zakupu, ale przybył w doskonałym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Idealnie, jak w poprzedniej kolejności. Są wypasione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dobrze i szybko, sprawdźmy, czy naprawdę nie potrzebujesz arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Za tę cenę jest zabójcą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Bardzo dobry produkt. Wypróbowany z Arduino UNO i głośnikiem 3W 4Ohm, brzmi bardzo dobrze, choć maksymalnie.Wyższe częstotliwości są odtwarzane z niższej jakości. Łatwy do programowania dzięki bibliotece dostarczonej przez producenta wyposażonej w liczne polecenia. Możesz również podłączyć klawiaturę, zgodnie z schematem znalezionym w Internecie, aby była całkowicie autonomiczna. Pracuje z kartą microSD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    Good Quality & Working Modules. I ordered 10 Pieces & got a promotional Offer. Very much happy with these. Attached here the pic of my project in which i am using

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2018

    not yet tested. the circuit is very small and the quality is good. satisfied non ancora provato. il circuito è molto piccolo ed è realizzato con cura. soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 440
    • Ft1 218
    • Ft1 279
    • Ft4 229
    • Ft2 464
    • Ft1 921
    • Ft1 524
    • Ft1 982
    • Ft3 051
    • Ft1 524
    • Ft702
    • Ft2 440
    • Ft2 818
    • Ft2 883
    • Ft2 818
    • Ft3 170
    • Ft2 464
    • Ft3 890