Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(817)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(817)
    • 5 Star(787)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2020

    Dobra zmiana DC do DC. Przydatne dla twoich projektów DIY. Do 300W tylko z szybkim chłodzeniem, inaczej może się bardzo szybko wypalić. Dobra konstrukcja z zaciągiem w gniazdkach dyrygentów. Wyłącznik jest również zaletą. Nie przekraczaj napięcia wejściowego, nie ma zabezpieczenia przed przepięciem. Dane parametryczne zawarte, co jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Zrobiłem kilka pomiarów. dla wejścia = 24V, wyjście-min = 1,4v i wyjście-max = 23V (prąd wejściowy = 12 mA i 31 mA, gdy prąd wyjściowy = 0 mA.) Wejście: 24V - 450mA, gdy wynik: 10V - 1A. Wejście: 24V - 68mA, gdy wynik: 10V - 83mA. Podsumowując, jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobra robota z lutowaniem w podziemiach. Masowe grzejniki pomagają (nie wyglądają na wyrównane od dołączonego zdjęcia, ale OK). Po pierwsze, cewka indukcyjna prawie dotyka wodotrysków (będzie musiała naprawić) Dobra robota z pakowaniem, bardzo dobrze opakowane i chronione. Ogólnie dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przybył w idealnym stanie, dobrze zapakowany.. Bardzo dobry sprzedawca.. Jeszcze tego nie przetestowałem, ale podoba mi się to, co zobaczyłem. Wysokiej jakości produkt.. dobrze zmontowany.. Zaskoczył mnie obniżony rozmiar.. dobrze kompaktowy. Idealne do każdego projektu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. Chociaż opakowanie mogłoby być lepsze, oba rzeczy, które zamówiłem, dotarły w doskonałej formie. Przetestowałem je i działają zgodnie z oczekiwaniami. Dobry produkt, który może być stosowany w wielu zastosowaniach i projekcie. W porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Πολύ καλή ποιότητα, πολύ γρήγορη αποστολή οι προδιαγραφές όπως στην περιγραφή. Συστήνεται!! Πολύ γρήγορη αποστολή...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Bardzo dobry, bardzo łatwy w konfiguracji, używając jako aktualny ogranicznik dla świateł COB Banggood LED, które były zbyt gorące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Przybył bez szkody, wszystko jest w porządku na zewnątrz, przyszedł na 14 dni ( 1 miejsce zamówienie). Polecam őt! :) *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Przybył za 16 dni. Przebadane 99% perfekcji Produkt i dobry. Bez skazy! Triponde może lepiej zabrać te 10 do magazynu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,803
    • Ft5,766
    • Ft7,463
    • Ft10,178
    • Ft1,540
    • Ft21,593
    • Ft2,712
    • Ft4,409
    • Ft5,427
    • Ft9,253
    • Ft1,694
    • Ft3,360
    • Ft1,231
    • Ft4,069
    • Ft10,857
    • Ft1,231
    • Ft8,821
    • Ft5,550