Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(864)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(864)
    • 5 Star(829)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Jeszcze nie próbowałem. Ale to już druga, którą mam... .. On wykonuje swoją pracę dobrze bez problemu... .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... /Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. Chociaż opakowanie mogłoby być lepsze, oba rzeczy, które zamówiłem, dotarły w doskonałej formie. Przetestowałem je i działają zgodnie z oczekiwaniami. Dobry produkt, który może być stosowany w wielu zastosowaniach i projekcie. W porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Zrobiłem kilka pomiarów. dla wejścia = 24V, wyjście-min = 1,4v i wyjście-max = 23V (prąd wejściowy = 12 mA i 31 mA, gdy prąd wyjściowy = 0 mA.) Wejście: 24V - 450mA, gdy wynik: 10V - 1A. Wejście: 24V - 68mA, gdy wynik: 10V - 83mA. Podsumowując, jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobra robota z lutowaniem w podziemiach. Masowe grzejniki pomagają (nie wyglądają na wyrównane od dołączonego zdjęcia, ale OK). Po pierwsze, cewka indukcyjna prawie dotyka wodotrysków (będzie musiała naprawić) Dobra robota z pakowaniem, bardzo dobrze opakowane i chronione. Ogólnie dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przybył w idealnym stanie, dobrze zapakowany.. Bardzo dobry sprzedawca.. Jeszcze tego nie przetestowałem, ale podoba mi się to, co zobaczyłem. Wysokiej jakości produkt.. dobrze zmontowany.. Zaskoczył mnie obniżony rozmiar.. dobrze kompaktowy. Idealne do każdego projektu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Πολύ καλή ποιότητα, πολύ γρήγορη αποστολή οι προδιαγραφές όπως στην περιγραφή. Συστήνεται!! Πολύ γρήγορη αποστολή...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Bardzo dobry, bardzo łatwy w konfiguracji, używając jako aktualny ogranicznik dla świateł COB Banggood LED, które były zbyt gorące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Nie testowałem go jeszcze z ładunkiem 20 amperów. Bez obciążenia zużywa 50 mAamperów. Drugie zdjęcie pokazuje aktualny tryb stabilizatora 1 Amp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Szybka wysyłka produktu zgodnie z opisem na pewno kupię ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    My

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 271
    • Ft6 250
    • Ft9 563
    • Ft1 908
    • Ft7 722
    • Ft3 307
    • Ft6 620
    • Ft5 514
    • Ft4 457
    • Ft8 095
    • Ft4 412
    • Ft5 514
    • Ft2 940
    • Ft9 554
    • Ft11 771
    • Ft2 227
    • Ft25 481
    • Ft3 660