Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(887)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(887)
    • 5 Star(810)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Działał zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo silne - i głośne - iskry nawet przy 2 lub 3 woltach. Świetnie i tanio!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Uwielbiam to. Nie wiem, co z wydajnością, ale daje naprawdę dobrą mocną iskrę. Używam go tylko przez kilka sekund na raz. Przykleiłem go do powerbanku za 1,00 funtów i podłączyłem do przycisku chwilowego. Jest doładowania, a powerbank jest oczywiście nadal powerbankiem. Kupiłem dwa. Nakręciłem film z łuku :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mikail
    DE
    11/02/2017

    DC 3.7-6V To 400KV Boost Step Up Power Module High Voltage Generator Прибыл сегодня и сразу же из него с мастерил шокер работает отлично Полностью совпадает с описанием продавца Благодарность продавцу за проделанную работу

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Zrobiłem już z niego jeden zwiastun wysokiego napięcia, dla osobistej ochrony! Działa idealnie! Zasilanie to Power Bank. Częstotliwość pracy to 2 Hz (co drugie 2 ciosy wysokiego napięcia)! Dziękuję, „Banggood"! Pozdrawiam, Dean, Republika Irlandii, UE

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2017

    Superb and astonishing 400Kv boost circuit. you can generate very loud and powerful sparks. USE WITH PROTECTIVE LENS AND INSULATING GLOVES TAKING PROPER PRECAUTIONS because a so high voltage could be dangerous and could kill you. Exciting for high voltage experiments Circuito boost 400Kv superbo e sorprendente. puoi generare scintille molto forti e potenti. UTILIZZARE CON LENTI PROTETTIVE E GUANTI ISOLANTI PRENDENDO LE PRECAUZIONI CORRETTE perché una tensione così elevata potrebbe essere pericolosa e potrebbe ucciderti. Emozionante per esperimenti ad alta tensione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    i ordered 2 pcs.. its different story that I got in India on 30th day later after I order.. but good to see in hand after long time and working good as expected..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    Product is ok and tested and its working fine. No Complaints for working but there is some issue in the number of pieces received, Already mail sent for this but the received two pieces working fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2019

    YIKES!! These modules pack a powerful punch! I accidentally touched the output of this module!! Let me tell you....it’ll make you jump out of your chair!! I now use insulated pliers when experimenting😳😳. All product work as advertised! Delivery was good! Yes I would purchase again from this vendor!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2016

    Very good, works as intended out of the box, I used a 3.7 V 1200Mah battery to test it, generally,of course, it is not 400KV that outputs, it's more like 40KV if you measure it, but it is still great with 3 centimeter arcs which is nice. Very loud too! Excellent value for price.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 837
    • Ft19 901
    • Ft3 451
    • Ft1 742
    • Ft3 837
    • Ft994
    • Ft1 742
    • Ft3 837
    • Ft3 837
    • Ft7 896
    • Ft2 683
    • Ft31 541
    • Ft1 825
    • Ft16 287
    • Ft8 059
    • Ft22 647
    • Ft192 377
    • Ft15 290