Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(922)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(922)
    • 5 Star(905)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2021

    Uwielbiam te D1 mini. Świetnie działają w projektach sterowników WiFi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Jeszcze nie wyjęłam go z opakowania. Wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    purchsed for experiments with Wemos D1. not yet tested. the circuit was delivered inside its protective antistatic envelope. the circuit I received has some dirty solder joint (see the photo) but the overall quality is acceptable. good value for money ho acquistato il circuito per fare esperimenti con il Wemos D1, ma non l'ho ancora provato. il circuito è arrivato nella sua confezione antistatica. la mia scheda ha alcune saldature con residui ma la qualità globale è accettabile. buon rapporto prezzo prestazioni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2017

    The 8266 is a great chip, with a lot of support of arduino code. You can do a lot with this chip and it costs almost nothing. However, it is now being replaced with the ESP32, which is even more powerfull and has some great extra features. Also, pay attention that the Wemos chip only has 1 analoge input. So to add for example multiple analogue sensors, you need an additional multiplexer! The chip also comes with very handy headers, so you can use this to connect the board and not solder on the wire directly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Cześć, ten produkt przybył w oczekiwanym czasie i działa świetnie podczas testowania ze standardowym szkicem arduino mrugnięcia. Jeden z zestawów nagłówków szpilek zaginął. (ten, który ma szpilki wystające powyżej i poniżej) I to był zestaw, którego najbardziej potrzebowałem. Poza tym jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2018

    Awesome cheap wi-fi connected ESP8266 board that can be used for many home automation applications. I'm hooking one up to my garage to control a servo lock, and another for the front door. Easy to program with Arduino or just find a sketch that somebody else has written and modify it for your needs!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Zamówione i dostarczone w genialnym czasie. D1 mini jest doskonałym dodatkiem do projektów, które mam na myśli i dobrze wykonane będzie trwać. Są one z dwoma zestawami wzrostów o różnych długościach, aby pomóc w większości projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    Excellent for home automation projects. 11 digital input/output pins, all pins have interrupt/pwm/I2C/one-wire supported(except D0) a Micro USB connection Compatible with Arduino Compatible with nodemcu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Good price & fast shipping. Order overall was a pleasant experience without any kind of fuss or issue. Product appears to be in good working order & decent quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 046
    • Ft3 482
    • Ft8 421
    • Ft8 431
    • Ft7 741
    • Ft8 365
    • Ft17 247
    • Ft2 320
    • Ft29 871
    • Ft39 829
    • Ft15 929
    • Ft37 173
    • Ft1 547
    • Ft2 652
    • Ft2 984
    • Ft8 959
    • Ft5 102
    • Ft4 196