Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    ... Przyszło bez zgnilizny... Łatwe podłączenie i rozmieszczenie materiałów. ... Ale trudno jest to zaplanować ... Pobierz angielską wersję strony i nurkuj... .. Wszystko inne zgodnie z opisem produktu... .... Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Otrzymane Produkt na okładce, produkt prosto do ogłoszenia. Ale nie zmontowany. Będzie taki sam kolor jak na zdjęciu? Będzie więcej recenzji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Zamówiłem dwa z nich i po zbudowaniu pierwszy działał idealnie. Nie można powiedzieć tego samego o drugim. Zegar działa, ale kolory są popieprzone. Próbowałem znaleźć zastępstwo i nie mogłem wypełnić tych informacji, których chcieli. Chciałbym wymienić lub zwrócić pieniądze za drugi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Zabawny projekt lutowania. Łatwe do zrozumienia oznakowania PCB. Byłoby miło z angielskiego instrukcji dla ustawień, ale rozgryzł to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    really impressed with this, took 2 hours for me to solder up (total amature here) just scan the QR code on the instructions for english instructions. photo does no justice, the colours are bright, true, clear and vibrant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Kolorowy wyświetlacz z dużym cyfrowym. Klasyczny schemat oparty na ds1302 RTC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    I am using banggood products Since 2 years. I have no bad quality issues. whereas banggood Has great customer support and serve best quality product around the online market. All components are present very well made PCB and seem to be in all right state.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Bardzo dobry zegar łatwy w montażu, jest bardzo konfigurowalny w kolorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Szybka dostawa, szybki montaż. Zmienia kolor kilka razy na minutę. Gra piosenkę co godzinę, 3 alarmy i 5 innych funkcji, których nigdy nie rozgryzę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Świetny projekt. Pobierz instrukcje angielski z dostarczonej strony internetowej. Pomocne nagranie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 444
    • Ft2 881
    • Ft9 610
    • Ft6 620
    • Ft5 925
    • Ft2 688
    • Ft1 343
    • Ft3 361
    • Ft2 621
    • Ft2 080