Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(351)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(351)
    • 5 Star(322)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Było bardzo dobrze zapakowane. Rurka jest trochę krótsza, więc trzeba ją ostrożnie założyć i działa. Mam jeszcze jedną rurkę i jest dłuższa niż złącza na tablicy. Życie jest czasem dość skomplikowane :-) Urządzenie działa, wypróbowałem je na starym telewizorze CRT. Konieczne było przymocowanie rurki bezpośrednio do ekranu, a następnie dość szybko zaburzył. Nie mogę potwierdzić dokładności i wrażliwości, więc mam to jako zabawną zabawkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Licznik Geigera przybył po dwóch tygodniach do Wielkiej Brytanii z rurką bezpiecznie zapakowaną w kawałek plastikowej rury. PCB może pomieścić rury o dwóch długościach. Niestety, rura wysyłana jest krótsza od najmniejszej pozycji i nie jest mocno utrzymana w pozycji. To co zrobiłem, to odslutowanie jednego uchwytu, wywiercenie kolejnego otworu w PCB, a potem ponowne odslecie uchwytu. Skróciło to szczelinę z 8mm i teraz do rurki jest prawidłowo trzymać na miejscu. Zakupiłem płaszcz latarni z toru (ze starego magazynu) i sprawdziłem, czy licznik działa. Rurka nie jest najbardziej wrażliwa, ale w razie potrzeby można ją wymienić. Napięcie anody wynosi około 400V. Przed i po podłączeniu zdjęć modowych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Bardzo ciekawy zestaw, zdolny do pomiaru promieniowania beta i gamma, w zależności od rurki. W tym może zrobić zarówno Dobre przykłady dokumentacji i kodu dostępne na dysku, aby Cię poprowadzić. (zob. opis produktu) Wydaje się, że można zamontować różnorodność rur i nastroić napięcie wejściowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Doskonały produkt, przybył w dość dobrym czasie, był bardzo dobrze zapakowany, z dużą ilością pianki i ze specjalną obudową do szklanej tubki, i wszystko działało doskonale. Wszystkie akcesoria są wielkim plusem, a sam licznik Geigera (obwody i rurka) jest najlepszym produktem, który znalazłem dostępny w tej cenie. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    This arrived extremely well packed, with some minor assembly needed (tube and top cover)... initially it made a hell of a screech when turned on, but a bit of emery rubbed on the GM tube contacts and the test jumper removed fixed the issue. I've always wanted a Geiger Counter, and love it!!!! I plan to connect it in with the GPS receiver, mini display and store the values to an sd card in CSV format.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo ładne precyzyjne wykończenie, robi dokładnie to, co mówi na cynie, nie wypróbowałem go na arduino, ale planuję użyć go, jak to jest, to jest dobre do wykrywania wszystkich rodzajów promieniowania, Jedynym minusem jest kilka smug na dolnej stronie pcb prawdopodobnie nieumytej kalafonii, jestem zadowolony z tego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Zarząd robi to, co powinien. Podłączyłem to do asystenta domowego za pomocą ESP8266. Nie mogę potwierdzić, jak dokładne są odczyty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    To działa w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Otrzymałem artykuł trochę późno w dobrym stanie Jeszcze nie próbowałem Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Zabawny zestaw, dość szybko się pojawił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 158
    • Ft5 471
    • Ft5 108
    • Ft2 917
    • Ft5 686
    • Ft4 741
    • Ft3 000
    • Ft2 551
    • Ft1 893
    • Ft2 333
    • Ft4 381
    • Ft24 019
    • Ft4 194
    • Ft1 988
    • Ft1 656
    • Ft28 207
    • Ft7 899
    • Ft5 686