Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7264)
  • Obrazy
  • Wideo(14)
  • All Star
    • All Star(7264)
    • 5 Star(7032)
    • 4 Star(180)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(22)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Jak to już jest, wszystkie aduino działają w idealnym stanie. Są już zaprogramowane i gotowe do użycia. Należy zwrócić uwagę na kabel do użycia, są kable, które nie działają dobrze, nie jest z arduino. Użyj Nano „starego ładowacza".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przyszedł w mniej niż miesiąc. Opakowania były skąpe, ale wszystko dotarło bezpiecznie na 100%. Nawet zagiętej szpilki. Przetestowałem wszystkie 10 tablic z prostym szkicem, mrugając podświetleniem... Nie ma problemu, jestem zadowolony z nanos i szybkości dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Wszystko przybyło dobrze zapakowane i zabezpieczone. Działa idealnie, ten był do testów i zamówiłem już 6 kolejnych. Aby pracować, konieczne jest użycie starego bagażnika i użycie kabla w stanie, ponieważ niektóre kable nie działają i pc nie rozpoznaje portu. Załączam zdjęcia projektu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobrze wyprodukowane i przetestowane z Arduino IDE sprawdziły się dobrze. Doskonałe opakowanie i transport. - Dobra konstrukcja i doskonale współpracuje z IDE Arduino. Doskonałe opakowanie i transport.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Wszystkie działają idealnie, tak jak pierwsze. Nie zapomnij wybrać „Starego Bootloadera" i użyć dobrego kabla. Są naładowani! Zdecydowanie odradzam, ponieważ jest to ATmega 328, i to dużo rzeczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dostarczone w dobrym stanie. To działa od razu z Arduino IDE, Arduino Nano, stary bagażnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Uwielbiam Arduino Nano's z Geekcreit®, są one zawsze szybko dostarczane i wszystkie działają prosto z pakietu. Miło, że bagażnik już dla ciebie zrobił, to dużo zaoszczędzi. A cena jest najlepsza, będę je kupował w kółko, kiedy będę potrzebował kolejnego lub więcej. Świetna obsługa Banggood i dzięki za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Dobry produkt, ale musiałem odkryć, że bagażnik zaginął. Gdybym nie miał innego Arduino One do napisania tego na Nano, pozostałbym z nieużywalnymi przedmiotami. Dobry produkt, ale musiałem się dowiedzieć, że bagażnik nie był obecny w żadnym z zakupionych okazów. Gdybym nie miał jeszcze jednego Arduino One do napisania tego w Nano, zostałbym z przedmiotami nieużywalnymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Otrzymał wszystko w ciągu reklamowanych 15-20 dni. Wszystko w dobrym stanie i dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Sve je bio ok sto je naručeno, a poštarina je bila brza u odnosu na prije. Sad idemo u eksplataciju uređaja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,893
    • Ft4,625
    • Ft6,784
    • Ft4,409
    • Ft3,699
    • Ft3,082
    • Ft2,582
    • Ft2,900
    • Ft7,124
    • Ft6,784
    • Ft7,219
    • Ft7,124
    • Ft16,966
    • Ft10,178
    • Ft3,082
    • Ft3,286
    • Ft6,445
    • Ft3,082