Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(7367)
  • Obrazy
  • Wideo(13)
  • All Star
    • All Star(7367)
    • 5 Star(7129)
    • 4 Star(184)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(14)
    • 1 Star(22)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Jak to już jest, wszystkie aduino działają w idealnym stanie. Są już zaprogramowane i gotowe do użycia. Należy zwrócić uwagę na kabel do użycia, są kable, które nie działają dobrze, nie jest z arduino. Użyj Nano „starego ładowacza".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przyszedł w mniej niż miesiąc. Opakowania były skąpe, ale wszystko dotarło bezpiecznie na 100%. Nawet zagiętej szpilki. Przetestowałem wszystkie 10 tablic z prostym szkicem, mrugając podświetleniem... Nie ma problemu, jestem zadowolony z nanos i szybkości dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Jest kompatybilny z oryginalnym idekiem Arduino.Trzeba lutować PIN na karcie.To kosztuje znacznie mniej niż oryginalne Arduino nano v3. Miałem problemy z kablami USB, które miałem w domu, z kablem, którego nie mogłem zaprogramować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobrze wyprodukowane i przetestowane z Arduino IDE sprawdziły się dobrze. Doskonałe opakowanie i transport. - Dobra konstrukcja i doskonale współpracuje z IDE Arduino. Doskonałe opakowanie i transport.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Jeszcze nie przetestowane, zamówienie 22.10.2021 zostało dostarczone kurierem z dostawy 3.11.2021 OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Wszystko przywieziono w pojedynczych statycznych torbach. Wybrałem niesprzedaną wersję, żeby móc przylutować bezpośrednio do tablicy. Jest z wystarczającą ilością szpilek do nagłówka, aby wypełnić go, jeśli chcesz. Zamówiłem wiele produktów Geekcreit i wszystkie były najwyższej jakości. Będę kupował więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Otrzymał wszystko w ciągu reklamowanych 15-20 dni. Wszystko w dobrym stanie i dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Sve je bio ok sto je naručeno, a poštarina je bila brza u odnosu na prije. Sad idemo u eksplataciju uređaja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Zajęło to 12 dni, 10-15 dni było w porządku! Naprawdę szybko! Wyglądają czysto i ładnie naprawdę dobry produkt 👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Dobrze, jak opisywałeś

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 038
    • Ft1 963
    • Ft3 674
    • Ft2 406
    • Ft6 155
    • Ft2 619
    • Ft4 913
    • Ft1 636
    • Ft2 947
    • Ft2 947
    • Ft2 291
    • Ft8 846
    • Ft3 766
    • Ft29 495
    • Ft15 729
    • Ft39 328
    • Ft2 947
    • Ft3 251