Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1393)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1393)
    • 5 Star(1341)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2020

    Witam, kupiłem i nie byłem rozczarowany rabatem :). Nie ma regulacji napięcia, ale w zakresie normalnym 23,8 woltów. Nie mogłem dokładnie zmierzyć prądu, ale w przybliżeniu trzyma określone obciążenie, byłem w stanie załadować go z prądem 5,65 A. Zabezpieczenie przeciążenia działa! Polecam zakup z rabatem :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Этот блок питания заказываю уже не первый раз. Отличный блок. В рекламе не нуждается. Спасибо Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest bardzo dobra, działa doskonale. Zasilanie jest stabilne, działa niezawodnie. Bardzo niskie fale. Jestem z tego bardzo zadowolony. Produkt jest zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Źródło napięcia od 220 do 24V - jestem zadowolony. Co kupiłem i dostałem. Działa dobrze, nie grzeje. Źródło źródła od 220 do 24V - żyję. To, co mam. Działa dobrze, nie grzeje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Świetny produkt, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Naprawdę podobały mi się produkty i większe było moje zaskoczenie, jak przybyłem 2 dni przed zaznaczonymi, mimo że były wakacje..Gratulacje dla usług tak skutecznych..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Dobra rzecz, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Świetnie, pasuje do wszystkich moich oczekiwań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Za każdą pochwałę i rekomendację

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,759
    • Ft2,484
    • Ft3,075
    • Ft4,443
    • Ft3,417
    • Ft4,785
    • Ft2,391
    • Ft5,127
    • Ft3,417
    • Ft2,733
    • Ft4,101
    • Ft3,075
    • Ft2,164
    • Ft5,469
    • Ft6,152
    • Ft5,907
    • Ft13,676
    • Ft4,971