Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(383)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(383)
    • 5 Star(353)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Sam produkt jest dobry. Działa dobrze i spełnia wymagania. Styki są dobre, a napięcie wyjściowe można w pewnym stopniu regulować za pomocą potencjometru obok terminali. Jednak przedmiot został uszkodzony, jak widać na zdjęciu. Musiałem rozmontować zasilacz, zanim go użyłem, żeby upewnić się, że nie ma żadnych zwarć w obudowie. Jak zawsze, nie obchodziło cię opakowanie. Zasilacz był w bardzo cienkim kartonie i to wszystko. Są to drogie, a także nieco wrażliwe/delikatne jednostki. Proszę je dobrze spakować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Dobry zasilacz do drukarek 3D, świetna praca, wentylator trochę głośny, na szczęście włącza się tylko po przekroczeniu ustalonej temperatury. Niestety pudełko, którego brakowało, a strona podajnika jest trochę wygięta, przynajmniej udało mi się to naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobry produkt, jestem kupiony za drugim razem. Tym razem chłodzenie-fun jest uszkodzone /nieustalone z pozycji. Mogę zdjąć przykrywkę i naprawić to sam, ale stracę gwarancję w tej sprawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dobry produkt, 24Vdc dla przykładu paska LED. Ma kontrolę wentylatora nad temperaturą. Cichy w normalnej temperaturze. Wynik może być dobrze dopasowany przez małą pulę na tablicy. Dobra cena/jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Dziękuję, testowany na pracy wygląda dobrze w środku, i ładny jest wentylator na górze. Paczka była tylko plastikowa, więc tam, gdzie guzy na zakrętach, ale nie ma prawdziwych zniszczeń w środku. Opakowanie powinno być w kartonowym papierze Dziękuję za cenę oferty około 14 jest dobre powyżej 22 jest poziom podatków, więc niż mogę lepiej kupić lokalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Najwyraźniej spadł na podłogę czy coś w tym stylu. Praca na razie, mam nadzieję, że nie będzie z nią problemów z powodu jesiennego szoku. Inaczej, działa zgodnie z przeznaczeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Zajęło trochę czasu, aby dotrzeć, ale dotarł w prawo, z małą awarią z powodu transportu, ale nic, co zagraża funkcjonalności, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Doskonały produkt 👌

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Ładne rzeczy, ale nie ma żadnych depozytów w dostawach i skrzyniach. Więc jest zdeformowany. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Używam go do zasilania rady CNC GRBL NEMA. Plusy: Działa tak dobrze, jak oczekiwano. Jest bardzo potężny 16,7 A Wady: Złe opakowanie transportowe, obudowa przybyła lekko wygięta, Folia ochronna dla arkuszy aluminiowych nie została usunięta, co jest złe, ponieważ zabezpieczenie gwarancji zostało po prostu umieszczone na folii ochronnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29,522
    • Ft46,275
    • Ft2,033
    • Ft6,445
    • Ft3,730
    • Ft4,409
    • Ft3,730
    • Ft24,432
    • Ft8,821
    • Ft2,021
    • Ft2,712
    • Ft4,069
    • Ft4,412
    • Ft2,712
    • Ft55,531
    • Ft3,391
    • Ft9,253
    • Ft16,966