Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2484)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2484)
    • 5 Star(2376)
    • 4 Star(101)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    I just ordered 3 pieces. (I've bought it a few times before.) It arrived in a very short time (less than 2 weeks from China to Europe) and packaged properly. I usually load the power supply with a 5 ohm resistor (2 - 2.5 A), it performs it easily. A novelty in today's devices is the plastic sheet covering the connecting screws (picture 8).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Witam, kupiłem i nie byłem rozczarowany rabatem :). Regulacja napięcia waha się od 11 do 12,8 woltów. Nie mogłem dokładnie zmierzyć prądu, ale w przybliżeniu trzyma określone obciążenie, byłem w stanie załadować go z prądem 5.38 A. Zabezpieczenie przeciążenia działa! Polecam zakup z rabatem :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    35 dni do Czelabińska. Bloki są średnie, 5A nagrzewają się do 60 stopni. Na pewno pociągnij ładunki 4A. Pulsacje 70mV. Stabilizacja średniej temperatury, gdy jednostka jest ogrzewana, napięcie spada o około 0,1v. Cztery sztuki, wszyscy pracownicy. W zasadzie na taśmach wentylator działa normalnie. Po zainstalowaniu na metalowej obudowie można zastosować obciążenia 5A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Produkt jest taki jak na zdjęciu. Muszę przyznać, że myślałem, że jest w dużo większej objętości, chociaż bardziej mi się podoba, że jest kompaktowy. Chociaż jest to proste, jest dość oporne. Próbowałem włączając pasek LED RGB przez kilka godzin i robi się tylko trochę gorący, chociaż nie jest za dużo, ma też zlew, który pomaga schłodzić źródło. Cieszę się, że uważam go za ekonomiczny, łatwy do przenoszenia i przybył bardzo szybko w porównaniu z innymi produktami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Zasilanie 12 V 5A - jest przydatne tam, gdzie potrzeba zasilania urządzeń, które potrzebują 12V. Działa bez problemów. jest trudniejsze. Jestem zadowolony z produktu Zasilanie 12V 5A - może być używane, gdy potrzebujesz zasilaczy, które potrzebują 12V. Działa bez ograniczeń. To trudniejsze. Jestem zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Porządny przedmiot w niesamowitej cenie. Mam go do pasków LED, działa jak czar. Przedmioty były dostarczane w opakowaniu z bąbelkami w białych pudełkach. Mam paczkę nietkniętą, ale nie wygląda na to, żeby chroniła przed poważnym kopnięciem. Nie testowałem tego pod pełnym obciążeniem, ale przynajmniej przy ~36W jednostka 12V 5A jest stabilna, chłodna i cicha. Polecam ten adapter AC/DC 12V jako niedrogą opcję dla projektu DIY.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Kompaktowy rozmiar, który jest przydatny, gdy używasz go w wąskich miejscach. Nie używałbym go przez 45 do 50 W, bo robi się ciepło, bo nie ma filtra wejściowego. Jednak używanie go z moich pasków LED będzie działać...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Doskonały produkt, solidny i niezawodny. OK Czas wysyłki jest szanowany Testowano z obciążeniem 12V @ 3.2A (38,4W). Dokładne napięcie wyjściowe, 12V z lekkim podgrzewaniem korpusu zasilania. Wszystko w porządku poza etykietą, która zgłasza 220V / 15%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Źródło 12 w i 5A działa dobrze i jestem z niego bardzo zadowolony. Cena około 3 € - doskonały. Jakość przetwarzania i funkcjonalność OK 12 w i 5A warsztaty energetyczne dobrze i jestem z tego bardzo zadowolony. Cena około 3 € - w cenie. Dzięki przyjaźni i życzliwości OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    It seems it is a good quality product. I have not yet tried all its features, but I hope it works as described and it continues working correctly. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 077
    • Ft1 321
    • Ft1 844
    • Ft4 985
    • Ft1 228
    • Ft1 536
    • Ft1 444
    • Ft1 536
    • Ft4 923
    • Ft2 152
    • Ft35 897
    • Ft4 307
    • Ft921
    • Ft3 045
    • Ft1 105
    • Ft1 404
    • Ft1 228
    • Ft2 706